Zdeněk Mahdal a jeho bývalka - Prý ji znásilnil, teď se vrátila pro peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdeněk Mahdal a jeho bývalka - Prý ji znásilnil, teď se vrátila pro peníze!

Mahdalova rodina (zleva nahoře) Zdeněk (15), otec Zdeněk, Mirek (7) a Marek (10).
Mahdalova rodina (zleva nahoře) Zdeněk (15), otec Zdeněk, Mirek (7) a Marek (10). (Aha! – Martin Hykl, Josef Mašek)

Dabér Zdeněk Mahdal (48) zažívá další kolo nelítostné bitvy se svou expartnerkou Mirkou Součkovou (43)! Ta, přestože Zdeňka nedávno obvinila z napadení a znásilnění, se k němu teď nastěhovala i se třemi společnými syny zpátky! Kvůli penězům a majetku!

 

„Je to peklo a pořád se to zhoršuje. Bydlíme pod jednou střechou. Já ve sklepě, milostpaní s dětmi ve zbytku domu. Mirka lže, zatahuje do našich problémů děti, vznikají hodně velké třecí plochy. Ještě nedávno na mě volala policajty, že jsem ji znásilnil. Koho bych skoro v padesáti znásilňoval? Vždyť bych to ani za hodinu nezvládl! Policie u nás byla do pěti minut, nic se samozřejmě neprokázalo, protože se to ani nestalo. Podobně mě ale šikanovala vícekrát. Jako chlap s tím nezmůžete nic,“ postěžoval si deníku Aha! dabér, jehož hlasem promlouvají hollywoodské hvězdy Nicholas Cage, zesnulý Patrik Swayze nebo Eddie Murphy.

I když se v září v médiích Součková chlubila, že už má vlastní dům, teď se překvapivě k bývalému druhovi, s nímž žila dvacet let, nastěhovala zpátky. „Asi jí někdo poradil, že jí to u soudu ohledně majetkového vyrovnání může pomoci. Chtěl bych tu kluky, ale bez ní,“ svěřil se zničený Zdeněk. Své syny se snaží do problémů nezatahovat. „Nechci je získávat na svou stranu. Nebavíme se o tom, co se mezi mnou a jejich mámou děje. Měli by v hlavě galimatyáš. Až jim bude pětadvacet a budou mít za sebou nějaké vztahy se ženami, pochopí líp, že to s ženským pokolením bývá těžké.“

Kromě finančního vyrovnání bude soud řešit i to, kdo se bude o tři chlapce starat. „Chtěl bych je do střídavé péče. Kluci si zaslouží maminku i tatínka. V lednu máme stání, ale tuším, že to bude trvat léta a šance nejsou vysoké,“ dodává Mahdal.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.