SuperStar: Nejhorší rockový výkon předvedl Denis Lacho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

SuperStar: Nejhorší rockový výkon předvedl Denis Lacho!

Modelky zavěšené na lanech ohrožovaly i život Denise Lacha.
Modelky zavěšené na lanech ohrožovaly i život Denise Lacha. (Martin Hykl)

Televize Nova a Markíza dost riskují. Při nedělním rockovém finále Česko Slovenské SuperStar organizátoři umístili bez jakéhokoli jištění modelky pět metrů nad zem.

Šlo o život!

Sexy tanečnice se měly vlnit na mašinách zavěšených na čtyřech lanech, což znervóz-ňovalo nejen je samotné, ale i sedmičku finalistů. Snad s největší trémou přišel na pódium Slovák Denis Lacho (15), který si nevybral dobrý song – Bon Jovi a jeho Always mu prostě nesedl. „Tohle bylo tvé nejhorší vystoupení,“ okomentoval Denisův zpěv Paľo Habera. „Takhle bys mohl nazpívat leda tak reklamu na nejmenovaný výrobek,“ dodal.

Zato rocková babička Tina Turner, do které se v neděli večer stylizovala Dara Rolins, ho chválila. A špatná byla včera večer i Monika Bagárová (15). „To je Denis Lacho přes kopírák,“ zhodnotil její výkon Habera. Ten poprvé přijel do Bratislavy se svou rodinou. V hledišti usedla partnerka Daniela Peštová, nevlastní syn Yannick a mladší dcera Ella. Maličkého Paula Henryho zřejmě hlídala chůva. Jako poslední opět vystoupil Martin Chodúr (19) a zase nezklamal. Prostě je nejlepší.

Haberova partnerka Daniela Peštová s dětmi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.