Herečka Bára Štěpánová - Vzdala se dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Bára Štěpánová - Vzdala se dcery!

Bára Štěpánová s manželem Mírou Barabášem se raději než pro děti rozhodli pro psy.
Bára Štěpánová s manželem Mírou Barabášem se raději než pro děti rozhodli pro psy.  (ČTK/Veronika Šimková, Alexandr Malachovský)

Herečka Bára Štěpánová (49) poprvé promluvila o své dceři Dominice (18), na kterou nikdy neměla čas! „Už tři měsíce po porodu jsem se vrátila do práce, o dceru se starala moje maminka a pak chůva.

Ale taky jsem přece měla manžela,“ přiznala v rozhovoru magazínu Ona Dnes Štěpanová. S tatínkem Dominika zůstala i poté, co se Bára odstěhovala za svým milencem, dnes už manželem Mírou Barabášem. „Měla to daleko do školy, dojíždění by bylo komplikované. Byla i u nás, ale vždy se brzy vracela k tátovi,“ říká Štěpánová, která není prototypem klasické matky. To, že se »vzdala« své dcery, odstěhovala se od ní, nechala ji v péči otce a dokonce zarazila kontrolu sociálních pracovnic, aby náhodou někdo nevkročil do jejího luxusního domu, však nebere jako selhání. „Nemám výčitky,“ tvrdí. A rozhodně už nechce další dítě. „Když jsme viděli, co udělala puberta s Dominikou, vyděsili jsme se a řekli si, že tohle už znovu prožívat nechceme.“

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.