Jak utratit výplatu v SEX-SHOPU? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jak utratit výplatu v SEX-SHOPU?

Někdo to rád ostřejší
Někdo to rád ostřejší (Aha!: Petr NOVOTNÝ)

Zrychlíte, když jdete kolem sexshopu? Stydíte se byť jen podívat, co všechno číhá v jeho regálech? Cože, vás vážně nezajímá, co si odtud můžete odnést, co by mohlo oživit a zpříjemnit váš sexuální život?

Vybrali jsme účet a pořádně se rozšoupli!

Nedělní Aha! se rozhodlo udělat první krok za vás a jeden takový sexshop pořádně prozkoumat. A výsledek? Nabídka je tak ohromující, že byste hned při první návštěvě mohli s přehledem utratit celou výplatu. Jen se podívejte!

Někdo to rád ostřejší 895 korun
Máte při radovánkách rádi pocit, že vás partner může bezmezně ovládat? Pak pro vás budou zcela zásadní pomůckou pouta! Třeba zrovna takováhle na ruce a krk, se vzorem leopardí kůže. V sexshopu seženete i podstatně peprnější pomůcky, jako jsou biče, latexové oblečení či skřipce na bradavky a penisy.

Balíček plný překvapení 1795 Kč
Sakra, to je věcí! Co vybrat? Něco pro mě, nebo něco pro partnera? Co takhle pořídit něco pro oba? V jedné krabici tak může být třeba vibrátor, vibrační vajíčko, masturbátor pro orální sex, venušiny kuličky, dilda, anální kolíky, návlek na penis. Vyzkoušení všeho asi zabere hezkých pár nocí…

Lubrikanty 495 korun
Myslíte si, že lubrikační gely jsou jen pro ty, kterým to při sexu lidově řečeno trochu »drhne«? Kdepak! Gel slouží i k prodloužení a zintenzivnění sexuálních radovánek. Mimochodem, gel na obrázku voní a chutná opravdu jako café latte. No vážně, je poživatelný!

Nafukovací společníci 3395 korun
Víte, jaká je ideální žena pro sex? Přece atraktivní a v posteli ke všemu svolná. Ale pozor, na své si v sexshopu přijdou i dámy, na které čekají zástupy super milenců z gumy s penisy dlouhými víc než 20 cm. Pane jo!

Vibrující kámoši 2295 korun
Moderní vibrátory? Velmi často procesory řízená zařízení, která zvládají nejrůznější typy vibrací a jsou mimo jiné voděodolná, třeba jako tenhle krteček. Mimochodem, to malinkaté zařízení vedle něj je také vibrátor. Takový »pan nenápadný«.

Lechtivé časopisy 245 korun
Tištěné slovo nahradí jen máloco. V těchto časopisech ale moc slov nenajdete, nahrazují je stovky fotek. A když vás listování nebere? Můžete sáhnout třeba po nějakém filmu na DVD. Za kvalitní dílo zaplatíte okolo 895 korun, můžete si je samozřejmě také jen půjčit.

Legrácky
Medvídek 795 korun
Stojánek na mobil 395 korun
Myš k počítači 795 korun
K sexu patří i humor. Co si takhle pořídit nějakou sexy legrácku? Třeba obzvláště vyvinutého méďu, stojan na mobil tvarovaný ve skvostné poprsí nebo sexy myš k počítači, se kterou jistě budete slavit úspěch v kanceláři.

Parfémové vábení 2195 Kč
Obyčejné voňavky? Nuda! Tyhle flakony obsahují sexuální feromony, které přitahují muže či ženy jako magnet a bortí jejich zdrženlivost. Mimochodem, vyrábějí se i parfémy určené pro ženy k vábení žen a pro muže k vábení mužů.

Celková útrata: 13 300 korun

Stydíte se navštívit sexshop? Tohle vám pomůže!

  • „Sexshopy nejsou jen pro ty, které trápí nějaké problémy při sexu nebo trpí nějakou »úchylkou«. Většina zboží je určená pro partnerské využití, pro zpříjemnění sexuálních zážitků,“ říká Milan Horáček z marketingu sítě obchodů Erotic City.
  • Zvolte obchod mimo hlavní dopravní tepny, kde nejezdí spousty aut a nechodí davy lidí.
  • Než vyrazíte, dejte si jednoho či dva panáky alkoholu – dodá vám to kuráž.
  • První návštěvu uskutečněte s kamarádem anebo kamarádkou. Nejenže si tak vzájemně dodáte odvahu, navíc je konzultace při výběru vždy víc než užitečná.
  • Nebojte se oslovit obsluhu a sdělit jí, že jste tu poprvé. Pomohou vám se v nabídce zorientovat a zbavit se studu.
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.