Děsivý pád modelky: Zachránil ji Habera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Děsivý pád modelky: Zachránil ji Habera!

Modelka a její zachránce Paľo Habera.
Modelka a její zachránce Paľo Habera. (ara )

První ročník Elle Style Awards se zapsala do společenských kuloárů úspěšně. A ačkoliv se jednalo o módní show spojenou s vyhlášením cen v kategoriích, které mají k módě a stylu velmi blízko, během večera se jedné modelce podařilo i pořádné faux pas.

V rámci galavečera mohli hosté shlédnout dvě úžasné fashion show s poměrně náročnou choreografií, na kterou doplatila jedna z modelek.

Manekýna nezvládla chůzi po schodech a upadla. Incident vypadal zprvu hrozivě. Ale díky duchapřítomnosti zpěváka a porotce Česko Slovenské SuperStar Paľa Habery, který na Elle Style Awards doprovázel svoji manželku Danielu Peštovou, všechno mělo zdárný konec.

„Paľo zareagoval opravdu bleskově. Moc jsem mu za to v zákulisí děkovala. Byl to trapas, ale doufám, že to všichni přešli s nadhledem a už se na to zapomnělo,“ řekla nám s úsměvem modelka, které na schodech zaškobrtla kvůli vysokým podpatkům.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.