Majerníkovou vyhodili, vrátila se jako vokalistka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Majerníkovou vyhodili, vrátila se jako vokalistka

Karolína Majerníková svými vokály stojí za úspěchem soutěžících!
Karolína Majerníková svými vokály stojí za úspěchem soutěžících! (Aha! – Martin Hykl)

Dveřmi vyhodíš, oknem se vrátí! Toto rčení přesně pasuje na semifinalistku Česko Slovenské SuperStar Karolínu Majerníkovou. Mladá Slovenka, kterou diváci vyřadili těsně před branami finále, se totiž opět vrátila do soutěže.

Tentokrát ne jako soutěžící, ale coby vokalistka. „Nevidíme v tom žádný problém. Řešili jsme vokalisty a navrhla se Karolína. Není dokonce ani zakázáno si vzít do soutěže jako vokalistu někoho, kdo vypadne teď ve finále,“ potvrdil deníku Aha! PR koordinátor soutěže Adam Kotalík. A její přítomnost na pódiu byla znát. Někteří zpěváci, kteří dříve nepodávali takový výkon, najednou zásluhou vokálů zářili. Všimla si toho i porota. „Měli byste poděkovat úžasným vokalistům,“ připomínali skoro každému zpěvákovi. Ti si jejich nepostradatelnost sami uvědomovali. Karolína totiž v soutěži patřila mezi nejlepší zpěvačky a z jejího vyřazení byli všichni překvapeni.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.