Michael Jackson nemá klid ani po smrti... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michael Jackson nemá klid ani po smrti...

Michael Jackson
Michael Jackson (ČTK)

Zpěvák Michael Jackson (†50) zemřel před více než čtyřmi měsíci. Věčný klid ale jeho duše nenajde ještě hodně dlouho. Minulý týden nabídli k prodeji fotografii z jeho pitvy. A aby toho nebylo málo, teď ho vlastní otec posmrtně tahá k soudu!

Joe Jackson (80) se s úmrtím syna vyrovnal rychle. Mnohem víc ho trápí, že mu Michael v závěti neodkázal ani korunu! Joe se ale nevzdává a snaží se na synově smrti vydělat, co nejvíce to půjde. Nyní spočítal, kolik peněz mu Michael dluží za to, že u něj bydlel! V součtu to vychází na čtvrt milionu Kč měsíčně! Vše Joe navíc navýšil o vysoké penále. Celkově to tedy budou desítky milionů, o které se bude bojovat u soudu...

Jako důvod šokujícího rozhodnutí Joe uvedl, že Michael nebyl oprávněn vyškrtnout ho z poslední vůle. Ačkoliv se Joe snaží vydělat na smrti svého syna všemi možnými prostředky, ani s touto žalobou s největší pravděpodobností neuspěje!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.