Bartošová končí v Dětech ráje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošová končí v Dětech ráje?

Ještě v polovině října se Iveta zkouškám na Děti ráje naplno věnovala.
Ještě v polovině října se Iveta zkouškám na Děti ráje naplno věnovala.  (Aha! – Marek Pátek )

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) je zase až po krk v problémech. V pondělí jí finanční úřad dal zástavu na dům a ona místo toho, aby pracovala na splacení obřího dluhu, tak chce vycouvat z nového muzikálu Děti ráje.

Na dům v Uhříněvsi uplatnil tento týden zástavní právo Finanční úřad Prahy 10. Přitom tento krok bývá běžný až ve chvílích, kdy finančáci už nemají jiný způsob, jak se dluhu domoci. To znamená, že finanční úřad nejdříve sahá na bankovní konta a když na nich nic není a dlužník nereaguje, přijde na řadu nemovitost. Nejde tedy o žádnou zapomenutou pokutu, ale o obří nedoplatky…

Velké dluhy jsou také zřejmě důvodem toho, proč se Bartošová zcela stáhla do ústraní. Včera už nebrala telefon a neobjevila se ani na veřejné generálce nového muzikálu Děti ráje. Přitom to měla být právě ona, která se stane mediální tváří projektu…

Zpráva o tom, že se Iveta Bartošová, jedna z klíčových zpěvaček nového muzikálu, chystá z projektu odejít, se začala šířit včera, v den veřejné generálky. „Má strach, že to nezvládne,“ tvrdí několik důvěryhodných zdrojů. Přitom zbývá už jen týden do premiéry!

Kvůli Bartošové se včera sešel „krizový štáb“ muzikálů. „Možná si to někdo odvodil z toho, že se Iveta neúčastnila generálky,“ řekla nám nejprve PR manažerka muzikálu Kristina Horáčková. Když celou situaci prodiskutovala s producentem Viktorem Mrázem a dalšími lidmi, ozvala se zpět. „Kdo vám to říkal?“ zeptala se s tím, že o tom údajně opravdu nic nevědí.

„Jestli je to pravda, tak je to hlavně její škoda,“ byl překvapený z našeho telefonátu zpěvák a jeden z tvůrců Dětí ráje Sagvan Tofi (45), který tento víkend tráví v Ostravě.

A co sama Bartošová? Žádné koncerty v těchto dnech Iveta podle svých oficiálních internetových stránek nemá. Zpívá až na premiéře Dětí ráje v sobotu 14. listopadu. Bude ale opravdu hrát? A nebo, stejně jako v případě Mony Lisy, pár dní před startem muzikálu skončí? Tím by dala jasně najevo, že je na dně a nezvládá to.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.