Bartoška: Místo kravaty nosí brýle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartoška: Místo kravaty nosí brýle!

Když si Bartoška jedny brýle čistil, druhé měl v záloze na krku....
Když si Bartoška jedny brýle čistil, druhé měl v záloze na krku....

Elegán každým coulem je bezesporu herec a ředitel karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška (62). Jenže tentokrát si vzal na krk místo motýlku nebo kravaty brýle.

Jiří Bartoška je proslulý svou zálibou v brýlích, ale tentokrát to trochu přehnal. Na zahajovací party módného salonu Richter doplnil svůj outfit namísto kravaty, šály nebo motýlku béžovými brýlemi se silnými obroučkami a skly.

Je sice pravdou, že bez brýlí si Bartošku dokáže představit jen málokdo, v salonu v centru Prahy byli ale všichni rádi, že si ty druhé brýle nechal herec raději na krku a svoji oblíbenou cigaretu i sklenku šampaňského vychutnával s vizáží, na jakou jsme zvyklí.

Neobvyklý módní doplněk ovšem přitáhl pozornost všech známých tváří, které také salon Richter šatí. Mezi těmi se objevila Lucie Borhyová, Markéta Fialová, Kristina Kloubková, Ray Koranteng a další.

Bartoška doplnil své brýle ještě jedněmi na krku.

V luxusních šatech ze salonu se promenádovaly čerstvé Miss ČR.

Foto: David Kundrát, Martin Hykl

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.