Michael Jackson (†50) - Prodávají fotky z pitvy! Za 20 milionů Kč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Michael Jackson (†50) - Prodávají fotky z pitvy! Za 20 milionů Kč

Michaelova duše asi ještě dlouho nenalezne věčný odpočinek...
Michaelova duše asi ještě dlouho nenalezne věčný odpočinek... (ČTK)

Na smrti popové legendy Michaela Jacksona (†50) se snaží vydělat všichni – bývalé manželky, domnělé matky jeho dětí, rodina, nahrávací společnosti... Nyní se objevil další příživník! Neznámá osoba nabízí fotografii z Jacksonovy pitvy! Chce za ni v přepočtu 20 milionů korun.

..

Prokáže-li se, že fotografie opravdu zachycuje pitvu krále popu, který zemřel 25. června na zástavu srdce způsobenou předávkováním léky, cena nejspíše ještě poroste. Zájem budou mít nejen sběratelé a skalní příznivci Michaela Jacksona, ale i média. Vlastník fotografie, údajně majitel jedné restaurace, doufá i v to, že by od něj mohla snímek draze odkoupit zpěvákova rodina ve snaze zabránit jeho dalšímu šíření... Fotografie mrtvého Jacksona s oholenou hlavou a nenalíčenou tváří na pitevním stole byla údajně poskytnuta z řad policie a pořízena za účelem vyšetřování.

Lékaři se však snaží veřejnost uklidnit: „Fotografie je podvod. V žádném případě se nemůže jednat o Michaela. Všechny záznamy pořízené při jeho pitvě jsou v pečlivě střeženém trezoru a nepovolaným osobám nejsou zpřístupněny.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.