»Krausův« radní Josef Pavlata - Rozkrádal majetek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Krausův« radní Josef Pavlata - Rozkrádal majetek!

Fotografie
Fotografie (internal)

Radní České televize Josef Pavlata (50), který se nedávno pustil do moderátora pořadu »Uvolněte se, prosím« Jana Krause (56) a kritizoval jeho nevyváženost při rozhovoru s Helenou Vondráčkovou, byl podle serveru Nasipolitici.cz v roce 1986 odsouzen na třináct měsíců za rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví!

Toto zjištění si přímo žádalo glosu Krausova ostrého jazyka! „Vím o tom, četl jsem to na internetu také. Co na to říci? Pan Pavlata je snaživý politik, kterého znám třicet let. Jako jeden z prvních třeba vyzýval prezidenta Václava Havla k odchodu z politiky. Což vypovídá své,“ říká Kraus o Pavlatovi, který byl do roku 2002 senátorem za Prahu 9.

S Radou ČT má Kraus spory již delší dobu. Pavlatovi, kterému vadilo, že u rozhovoru s Vondráčkovou nebyla přítomna Marta Kubišová, Kraus vzkazuje: „Nechápu, jak mu může vadit, že jsem nepozval paní Kubišovou, a zároveň mu nevadí, že ředitele České televize dělá bývalý redaktor socialistického časopisu Palcát,“ dodává Kraus.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.