Sestra Kylie Minogue: Kolaps kvůli rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sestra Kylie Minogue: Kolaps kvůli rakovině!

Dannii Minogue v slzách.
Dannii Minogue v slzách.

Méně slavná sestra Kylie Minogue (41) Dannii (38) se zhroutila v televizním pořadu. Důvod? Rakovina!

V interview Pierse Morgana došla řeč na období, které nebylo pro obě sestry zrovna nejšťastnější. Totiž na rok 2005, kdy Kylie bojovala s démonem jménem rakovina. „Zhroutila se v slzách, skoro nemohla chudinka mluvit,“ vypověděl o hrůzné scéně člen štábu.

Připomněla také, že strach o sestru v těchto dnech vrcholí. Přestože se Kylie uzdravila, čeká ji co nevidět pětiletá kontrola. Tam se ukáže, jestli je opravdu onemocnění definitivně zažehnáno. „Zatím jsou všechny výsledky v pořádku, ale stále není úplně vyhráno,“ zalykala se v slzách Dannii.

V show také zavzpomínala na dobu, kdy zapózovala pro Playboy. Čerstvě rozvedená s hercem Julianem McMahonem potřebovala peníze a tohle byla cesta. „Táta s tím nesouhlasil a vždycky říkal, že jak to jednou udělám, je to navždy, nikdy už to nebudu moct vzít zpět. Jasně, mohla jsem si říct sestře o peníze, ale já taková nejsem,“ kaje se brunetka.

„Focení nelituju, ale věřte mi, je to obrovské břemeno, které si s sebou neustále tahnu,“ uzavřela Dannii, která momentálně chodí s rugbyovým hráčem Krisem Smithem.

Kylie Minogue stále nemá jistotu, že nad rakovinou zvítězila.

Foto ara

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.