Zpěvačka Bílá - Motala se na jevišti! Lucie, ty jsi pila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvačka Bílá - Motala se na jevišti! Lucie, ty jsi pila?

Lucii podpírali autor lyrikálu Michal Horáček a Karel Gott.
Lucii podpírali autor lyrikálu Michal Horáček a Karel Gott. (Aha! – Martin Hykl)

Premiérové představení »lyrikálu« Petra Hapky a Michala Horáčka Kudykam bylo napěchované hvězdnými účinkujícími! Vedle představitele hlavní role Vojty Dyka se představili třeba Karel Gott či Lucie Bílá, která se při závěrečné děkovačce vláčně motala, rozpustile smála a její kolegové ji museli podpírat, protože málem upadla.

Co s ní je? „Jsem jen pár minut před zhroucením,“ řekla deníku Aha! Bílá.

Podlamování nohou, nestabilní chůze, špatná koordinace pohybů – to všechno by nasvědčovalo tomu, že byla opilá. To však zpěvačka důrazně popřela. „Samozřejmě jsem byla celý den nervózní, je toho moc, ale panáka jsem si nedala. Pište o mně jen hezky,“ popřela jakýkoli alkohol Bílá, když hned po děkovačce utíkala zadním vchodem, což jí není vůbec podobné.

Způsobily její jevištní euforii, která místy přecházela až v infantilnost, hormony? Ty totiž Lucie pravidelně užívá. Vzala si snad větší množství léku? Ani k tomu se zpěvačka nechtěla vyjadřovat. Každopádně na pódiu se bez »opěry« Petra Hapky či Karla Gotta dokázala jen stěží pohybovat.

Zato Mistr ve svých sedmdesáti letech zvládl premiéru bravurně. Pomalu a jistě mu ale začíná šlapat na paty Vojta Dyk, jemuž hlavní role Kudykama byla šitá přímo na tělo. Textař Michal Horáček si tak mohl po téměř čtyřhodinové premiéře oddechnout, že se jeho projekt líbí, ovace diváků totiž nebraly konce. Premiéru si nenechala ujít Bára Basiková, Bolek Polívka, rodina Svěrákových či Helena Vondráčková. Přišel i Mirek Topolánek, toho nedoprovázela jeho partnerka Lucie Talmanová, ale poslankyně Kateřina Dostálová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

23.10.2009, 05:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.