Leona Lewis: Dostala pěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Leona Lewis: Dostala pěstí!

Uplakaná hvězda Leona Lewis
Uplakaná hvězda Leona Lewis

10:30 – Neuvěřitelné! Hvězdu britského X Factoru Leonu Lewis (24) neznámý muž udeřil přímo na veřejnosti.

Zpěvačka v knihkupectví podepisovala svoji autobiografickou knihu s názvem Dreams, když ji neznámý muž vrazil pěstí do obličeje. Pro všechny to byl obrovský šok a nebohou Leonu, jíž se řinuly z očí potoky slz zřetelné i přes černé brýle, vyvedla ven ochranka.

Podle očitých svědků prý může za mužovu agresi zhrzená láska. „Křičel na Leonu, že ji miluje, ona mu ale řekla, že ho nemiluje a že ho ani nezná. Pak ji surově udeřil,“ vypověděla jedna z příznivkyň Leony a přihlížející celému incidentu. Zrovna tak další ze zájemců o zpěvaččin podpis potvrzuje, že muž nebyl zjevně psychicky v pořádku. „Přišlo mu to vtipné, když ji viděl, jak s naběhlou tváří pláče. Dostal úplný záchvat smíchu!“ kroutí návštěvník nevěřícně hlavou.

Britská hvězda jela z knihkupectví rovnou do nemocnice, kde jí tvář ošetřili, jestli podá žalobu a jak se bude bránit se zatím neví.

Foto ara

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.