Vyřazená Deborah: Ublížil jí Mareš svojí chybou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vyřazená Deborah: Ublížil jí Mareš svojí chybou?

Vypadla Deborah kvůli Marešově chybě?
Vypadla Deborah kvůli Marešově chybě? (TV Nova)

05:00 – Může profesionální zaváhání moderátora Leoše Mareše (33) během pondělního přenosu Česko Slovenské SuperStar za vypadnutí dnes již bývalé české semifinalistky Deborah Kahlové ze soutěže?

Může profesionální zaváhání moderátora Leoše Mareše (33) během pondělního přenosu Česko Slovenské SuperStar za vypadnutí dnes již bývalé české semifinalistky Deborah Kahlové ze soutěže? Leoš totiž divákům nadiktoval nefunkční hlasovací číslo!

„Přestože Leoš místo fungujícího čísla, které je pro letošní mezinárodní SuperStar určené, nadiktoval úplně jiné, na vypadnutí Deborah to nemělo žádný vliv,“ bagatelizoval Marešovu chybu koordinátor soutěže Adam Kotalík. Ten také deníku Aha! sdělil, že mezi hlasy pro předposlední a nepostupující soutěžící byl několika násobný rozdíl. „Nebyl to opravdu rovný boj. Nešlo o desítky hlasů, ale několikanásobky,“ dodává Kotalík. A o kolik hlasů přesně přišla postižená Kahlová, která se tak nyní může odvolávat na nerovný boj? „Byl to zanedbatelný počet hlasů, který by jí rozhodně nepomohl,“ tvrdí Kotalík.

To ale nic nemění na tom, v jakém šoku z vyřazení Deborah byli všichni diváci i samotní soutěžící.

„Už nejde o zpěv. Z pěvecké soutěže se stal konkurs o nejhezčího a nejpřizpůsobivějšího zpěváka,“ myslí si semifinalista Ahmed Hadar.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.