Módní přehlídka herců seriálu Ulice - Ullrichové vykouklo prso, Svobodové zadeček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Módní přehlídka herců seriálu Ulice - Ullrichové vykouklo prso, Svobodové zadeček!

Ilona Svobodová v průsvitné róbě neměla problém s tím, že bylo vidět její pozadí v celé své kráse!
Ilona Svobodová v průsvitné róbě neměla problém s tím, že bylo vidět její pozadí v celé své kráse! (Aha! – Martin Hykl)

05:00 – Herečka nekonečného seriálu Ulice televize Nova Ilona Svobodová (49) alias Jitka Farská se pořádně odvázala! Na charitativní módní přehlídce v hotelu Ambassador s dražbou modelů u příležitosti startu páté sezony seriálu ukázala svůj nahý zadeček!

Herečka nekonečného seriálu Ulice televize Nova Ilona Svobodová (49) alias Jitka Farská se pořádně odvázala! Na charitativní módní přehlídce v hotelu Ambassador s dražbou modelů u příležitosti startu páté sezony seriálu ukázala svůj nahý zadeček! Ten svítil pod průsvitnými černými šaty jako měsíc do noci. Inu, nebyl to pohled pro každého... Nahé kůže ale diváci mohli vidět mnohem víc!

Herečce Šárce Ullrichové (34), které to na přehlídkovém mole slušelo rozhodně nejvíce, totiž vyklouzlo z šatů pravé ňadro!

Na přehlídkovém mole se ocitli i herec Rudolf Hrušínský, Hana Maciuchová anebo Jaroslava Obermaierová. „Docela mě to baví, ale jsem trošku zklamaný. Očekával jsem totiž, že budu předvádět plavky,“ smál se Hrušínský, zatímco Maciuchová si pochvalovala, jak je osvěžující, že si může dovolit vyjít před diváky v roli, kterou se nikdy neučila...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.