Bastien se stěhuje - Kristině Kloubkové nechává svoji kočku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bastien se stěhuje - Kristině Kloubkové nechává svoji kočku

Alan Bastien se musí vystěhovat, než se Kristina vrátí ze zahraničí.
Alan Bastien se musí vystěhovat, než se Kristina vrátí ze zahraničí. (Aha! – Martin Hykl)

05:00 – O tom, že rozvod moderátorky »nováckých« Odpoledních televizních novin Kristiny Bastienové (31) s muzikálovým hercem Alanem Bastienem je nezvratný, už nemůže být pochyb!

O tom, že rozvod moderátorky »nováckých« Odpoledních televizních novin Kristiny Bastienové (31) s muzikálovým hercem Alanem Bastienem je nezvratný, už nemůže být pochyb!

O ten požádala sama půvabná moderátorka, čímž zaskočila všechny svoje blízké. V těchto dnech se již Alan stěhuje ze společného bytu, zatímco Kristina je v zahraničí. Až se vrátí, její manžel už má být pryč. Aby ale »Kiki«, jak ji Alan ještě stále láskyplně nazývá, nebylo tak smutno, rozhodl se, že jí nechá svoji kočku Rozárku. Tu měl už dávno před vztahem s Kloubkovou. Vypadá to tedy, že dvojice opravdu dodrží svá slova a ohledně rozdělení majetku se v poklidu dohodne. Přitom pro špinavé tahanice by tu živná půda rozhodně byla. Pár neměl totiž uzavřenu předmanželskou smlouvu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.