Pamela Anderson: Už nesmí do letadla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pamela Anderson: Už nesmí do letadla!

Obhájkyně němých tváří Pamela Anderson.
Obhájkyně němých tváří Pamela Anderson. (Profimedia.cz, ara)

5:00 – Pamela Anderson (42) jako kontrolorka na letišti, která nemilosrdně svlékne každého, kdo si na sebe vzal něco koženého? Pro mnohé muže lákavá erotická fantazie. Ne tak pro Američany! Ti totiž nové video, které bylo natočeno organizací na ochranu práv zvířat PETA a promítalo se na amerických letištích a v letadlech těsně před vzlétnutím, zakázali. Bylo prý příliš dráždivé.

..

Sexbomba z Pobřežní hlídky vyměnila červené plavky za svéráznou variaci na policejní uniformu. V policejní košili, která těsně obepíná bujné vnady, a kraťasech si hraje na nelítostnou letištní kontrolorku. Nemilosrdně strhává z pasažérů cokoliv, co připomíná kůži. Některé scény byly ale pro Američany nestravitelné. Třeba hned ta úvodní, v níž si Pamela klekne před mladíka, aby mu sama odepnula kožený opasek. Ochránci zvířat z organizace PETA si mnou ruce. Klip nazvaný »Krutost neletí« jednoznačně bodoval. „To video je neškodné, jen jsme si chtěli udělat legraci a upozornit na špinavý byznys se zvířecí kůží,“ říká Pamela.

Přísná kontrolorka...

...nejde o erotiku, ale o práva zvířat!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.