Petra Faltýnová: Zase utekla manželovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petra Faltýnová: Zase utekla manželovi!

Modelka Petra Faltýnová opět opustila svého manžela, tentokrát prý kvůli práci.
Modelka Petra Faltýnová opět opustila svého manžela, tentokrát prý kvůli práci. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

5:00 – Těhotná modelka Petra Faltýnová (31) znovu utekla manželovi! Už nějaký čas pobývá v USA a vypadá to, že nemá v plánu se jen tak brzy vrátit. „Odjela tam na dva měsíce,“ prozradila deníku Aha! Petřina dobrá kamarádka. Prochází snad manželství Simona Štekla (31) a Petry Faltýnové opět krizí?

Nebylo by to nic nového. Po románku s Jiřím Langmajerem, kdy modelka muže na čtyři měsíce opustila, to její okolí vlastně vůbec nepřekvapuje. Jenže Simon Štekl svou ženu brání a médiím vzkazuje: „Dostala tam pracovní zakázku.“

Dokonce se proslýchá, že by Štekl – bohatý spolumajitel autosalonu – svou těhotnou ženu měl v Americe navštívit. Modelka je ve čtvrtém měsíci, a jak se zdá, rozhodně nemíní kariéru modelky pověsit na hřebík.

Simon Štekl teď bude v Praze sám, bez ženy, pak by se za ní měl vydat do Ameriky.

Faltýnová pečlivě tají veškeré informace o miminku a nechce prozradit, kdy má termín porodu, ani jestli bude rodit v Česku nebo v cizině, kde ostatně přebývá častěji než doma.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.