Monika Absolonová: Další plastika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Monika Absolonová: Další plastika!

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Aha! – Martin Hykl)

5:00 – Zpěvačka Monika Absolonová (32) prodělala další operaci nosu! „Objevily se u mě snad všechny komplikace, které mohly nastat,“ vysvětluje. Nebojí se ale, že dopadne jako Michael Jackson, kterému se nos doslova rozpadl?! „Doufám, že nebudu muset nosit roušky jako on,“ žertuje Absolonová.

Muzikálová zpěvačka si nos nechala plasticky upravit už v šestnácti letech, nebyla s ním spokojena. „Po sedmi letech mi ale dorostly chrupavky, celé se mi to posunulo a já musela na operaci znovu. Jenže když do jednoho místa neustále řežete, tak to má své následky,“ svěřila se Aha! zpěvačka.

Ta má od té doby s nosem potíže a už několikrát si ho nechala upravit. „Minulá plastika se nepovedla, ale bohužel jsem měla i nepřiměřenou reakci na zákrok. Všude se o plastikách píše, ale málokdy se uvádějí rizika,“ varuje všechny zájemkyně o podobnou operaci Monika Absolonová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.