Tříletá dcera Hrubešové: Okradena o dětství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tříletá dcera Hrubešové: Okradena o dětství

Otec malé Christel fotograf David Kraus učí dcerku počítat, maminka Markéta Hrubešová zase to, jaká kabelka se hodí do společnosti.
Otec malé Christel fotograf David Kraus učí dcerku počítat, maminka Markéta Hrubešová zase to, jaká kabelka se hodí do společnosti. (Aha! – Karel Kopáč)

5:00 – Dcerka herečky Markéty Hrubešové (37) a fotografa Davida Krause Christel (3) zřejmě mezi normální děti ve školce hned tak nezapadne. Proč? Zatímco její vrstevnice si hrají s panenkami, ona už ke svému oblečení řeší luxusní doplňky světových módních domů. Tatínek už ji prý raději učí počítat. Že by rovnou v eurech?

Malá Christel je velice bystré děvčátko a vnímá vše kolem sebe. Maminka ji s sebou často bere na večírky a společenské události, a tak Christel tráví mnoho času s dospělými. A svět »velkých« už se začíná projevovat na jejím myšlení a mluvě! Mezi její oblíbená slova patří »kabrio« (označení pro auto), »vitonka« (drahá luxusní kabelka) a její výslovnost je prý vskutku bravurní. „Malou Christel mrzí, že nemá ještě vlastní kabelku Louis Vuitton jako maminka,“ prozradila deníku Aha! kamarádka Hrubešové, která i s dcerou dorazila na akci známého řetězce posiloven na Občanskou plovárnu.

Tatínek David prý ze své dcery nechce mít fiflenku, a tak ji učí počítat. Zatím umí ale jen do tří. Jak se mu to povedlo? Nejspíš používá místo učebních pomůcek eura. Tříleté Christel se tak vzdaluje bezstarostné dětství a příliš brzy míří do světa dospělých...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.