Svatební cesta miss Váchové: Manžel dováděl nahý v bazénu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svatební cesta miss Váchové: Manžel dováděl nahý v bazénu

Lucie Váchová se strachovala o manžela, na svatební cestě dostal zápal plic. Prý z nočních hrátek ve studeném bazénu.
Lucie Váchová se strachovala o manžela, na svatební cestě dostal zápal plic. Prý z nočních hrátek ve studeném bazénu. (Aha! - Marek Pátek)

PRAHA – Jen pár dnů jsou svoji, a už zažívají první těžkosti! Manžel čerstvě vdané miss Lucie Váchové (24), jachtař David Křížek (36) prodělal na svatební cestě silný zápal plic! Kde k němu přišel?

Během nočního dovádění ve studeném bazénu na svatební hostině! A co víc, koupal se v něm nahý! „Je pravda, že až na Lucku tam skončili úplně všichni, většina nahá,“ přiznal deníku Aha! marod Křížek. „Naštěstí to nenarušilo celou naši svatební cestu v Dubaji. Přišlo to na mě až poslední den, kdy už jsme odjížděli. Léčení jsem pak absolvoval až v Čechách,“ dodává Křížek. A jak si užívá první dny společného soužití? A jaká byla svatební noc? „Klaplo to, všechno se povedlo. Byla to noc se vším všudy. Já jsem se hlídal, abych se moc neopil. Dokonce jsme byli odhodlaní, že bychom se třeba okolo deváté na chvíli vytratili a udělali si krásnou svatební noc a pak se zase vrátili mezi svatební hosty. Nebylo to však zapotřebí,“ usmívá se Křížek. On a Miss ČR 2003 Váchová se vzali před čtrnácti dny na zámku Zbiroh.

David Křížek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.