Babské tlachy: 10 nejhloupějších sexuálních pověr | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Babské tlachy: 10 nejhloupějších sexuálních pověr

Ilustrační foto.
Ilustrační foto. (: profimedia.cz, archiv)

Nechcete přijít do jiného stavu? Tak při sexu zavřete oči! Hodláte se oženit? Požádejte potenciálního švagra, aby zkontroloval intimní partie vaší nastávající. A hlavně, pánové, bacha na zlomeninu kosti v penisu! To jsou věci, co říkáte?

Nejrůznější pověry provázejí sex od počátků lidstva. Někdy se jim zasmějeme, jindy jen tiše zíráme a vstávají nám vlasy hrůzou. Nedělní Aha! pro vás vyhledalo 10 nejpikantnější mýtů z celého světa…

Z onanie chlupy na dlaních

Pověra: Masturbace způsobuje plešatost, zhoršuje zrak, zastavuje růst penisu, mrzačí ho a způsobuje rakovinu. Navíc vysušuje mozek a způsobuje růst chlupů na dlaních.
Pravda: Muži přijdou o hřívu, ať už onanují, nebo ne. Zrak se nezhorší, a pokud se nebudete pouštět do extrémních kousků, nelze penis zmrzačit. Pravidelná ejakulace nezpůsobuje rakovinu, naopak je dobrým pomocníkem proti rakovině prostaty. Mozek si nevysušíte, ani kdybyste si dělali dobře desetkrát denně. A chlupy na dlaních? Hloupost! Dlaně jsou jedním z mála míst na těle, kde se vůbec nevyskytují folikuly produkující vlasy a chlupy.

Podle nosa poznáš kosa!

Pověra: Jak zjistit velikost mužského »vybavení«, když nemáte možnost svléknout ho z gatí? Stačí se kouknout, jak velkou má botu, případně omrknout velikost jeho nosu. U nohou i nosu prý platí, že jejich velikost má s rozměry penisu přímou úměru.
Pravda: Chlap může mít tenisky velikosti 14, a přesto může v rozkroku nosit jen třícentimetrového »mrňouse«. Platí to i naopak. Ani nosáči nemají vždycky napěchovaný poklopec. Je to výmysl.

Těhotná z orálního sexu

Pověra: Otěhotnět bez pohlavního styku? Je až neskutečné, kolik dívek se domnívá, že se tak může stát při orálním sexu.
Pravda: Pro otěhotnění je nutné, aby se sperma dostalo do pochvy, a to se u »ústní« sexuální praktiky opravdu nestává. I tohle je nesmysl.


Zavři oči a neotěhotníš!

Pověra: Proč utrácet za drahou antikoncepci anebo v jednom kuse běhat do drogerie pro kondomy? Stačí přece při milování zavřít oči!
Pravda: Víčka si můžete klidně slepit k sobě vteřinovým lepidlem, a stejně otěhotníte. Tahle bláznivá babská rada je hojně rozšířená ve Velké Británii, kde se podílí na vysokém počtu nechtěných těhotenství.

Sex s pannou léčí AIDS

Pověra: Jedna z nejhrůznějších pověr, rozšířená v Africe. Tvrdí, že muž trpící nevyléčitelnou chorobou AIDS se uzdraví, pokud bude provozovat sex s neposkvrněnými dívkami.
Pravda: Je to děsivá hloupost, za kterou tisíce dívek zaplatily životem. Muže totiž takový sex pochopitelně nevyléčí, dívky se naopak smrtící nemocí nakazí. Díky téhle pověře například v Zambii lemují silnice billboardy upozorňující na příšerné následky tohoto nesmyslu.

Abstinencí k potomkům

Pověra: Nedaří se vám zplodit potomka? Tak si dva tři měsíce od sexu úplně odpočiňte a pak jděte na »věc«. Úspěch je zaručený.
Pravda: Sexuální abstinence v žádném případě nevylepšuje sperma. Naopak, jeho kvalita se zhoršuje. Ve skutečnosti tedy platí, že čím častěji má muž pohlavní styk, tím se jeho sperma stává kvalitnějším.

V penisu je kost

Pověra: Při sexu je nutné vyvarovat se akrobatických poloh. Hrozí totiž zlomenina kosti, která je v penisu. Léčení je pak dlouhé a hodně bolestivé.
Pravda: Ti, kteří tento nesmysl vymysleli, zřejmě nedostudovali ani základní školu. Jinak by museli vědět, že v penisu žádná kost není! Můžete ji mít, pokud jste třeba rejsek, netopýr, lasička, medvěd nebo lachtan. V lidském penisu mohou jen prasknout trubice, v nichž jsou cévy nalité při erekci krví.

Sněz roh nosorožce a budeš »kanec«!

Pověra: Chceli muž zvýšit svou sexuální výkonnost, měl by si dopřát nápoj s nastrouhaným rohem nosorožce, případně sušený tygří penis. Máli být účinnost ještě větší, přihoďte do hrnku trochu orlího trusu.
Pravda: Bláznivé a nechutné. Uvedené ingredience nepůsobí jako afrodisiaka, jen se podílejí na vybíjení ohrožených zvířat. Sexuální náruživost účinněji nažhaví přírodní afrodisiaka jako jahody nebo čili, v případě nouze pomůže kouzelná modrá tabletka na předpis.

Svatba až po kontrole přirození

Pověra: Manželství je odsouzeno k zániku, když se genitálie obou partnerů k sobě nehodí. Před vstupem do posvátného svazku je proto nutné tuhle drobnost nechat zkontrolovat nezávislým hodnotitelem.
Pravda: I když je na první pohled jasné, o jaký blábol se jedná, v mnoha afrických národech je takový postup pravidlem. Hodnotitelem je zpravidla potenciální švagr, který musí důležitá místa obou snoubenců řádně zkontrolovat.

Špičkový sportovec? Bez sexu!

Pověra: Kdo chce ve sportu něco dokázat, měl by se vyhnout sexu. Dovádění v posteli prý sportovce připravuje o cenné síly, bez kterých na vítězství mohou zapomenout.
Pravda: Sex má s výkonností ve sportu pramálo společného. Jediné, co může soutěživé muže a ženy zničit, je ponocování a nalévání se alkoholem, které seznamování s partnerem často provází.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.