Šárka Vaňková - Platil za ni exmilenec nájem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šárka Vaňková - Platil za ni exmilenec nájem?

Šárka Vaňková s Jakubem Vytáčkem v květnu roku 2006. V té době si ještě zpěvačka myslela, že je Jakub jejím životním partnerem.
Šárka Vaňková s Jakubem Vytáčkem v květnu roku 2006. V té době si ještě zpěvačka myslela, že je Jakub jejím životním partnerem. (Aha – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Nová partnerka muzikálového Draculy Daniela Hůlky (41), mladičká zpěvačka Šárka Vaňková (21) hájí svou čest. Někdo z jejího okolí totiž tvrdí: „Když už Šárka chodila s Danem, skoro dvacetitisícový nájem luxusního bytu, ve kterém žila, za ni platil ještě její bývalý přítel Jakub Vytáček.“

Nová partnerka muzikálového Draculy Daniela Hůlky (41), mladičká zpěvačka Šárka Vaňková (21) hájí svou čest. Někdo z jejího okolí totiž tvrdí: „Když už Šárka chodila s Danem, skoro dvacetitisícový nájem luxusního bytu, ve kterém žila, za ni platil ještě její bývalý přítel Jakub Vytáček.“

A co na to Vaňková? „Už se to ke mně taky doneslo. Jedna verze dokonce tvrdila, že byt na Andělu Jakubovi dokonce patří. Jsou to ale lži. Vždycky jsem si vše platila sama!“ tvrdí naše první stříbrná SuperStar.

A Vaňková nezůstává jen u vlastní obhajoby. Zhnusená všemi drby se pořádně obula do svého expartnera. „Už s Jakubem nechci mít nic společného. Nevím, proč tedy někdo šíří tak nehorázné báchorky. Nejenže za mě neplatil nájem, ale navíc u mě přes půl roku přebýval. A já jsem si od něj nevzala ani jednou peníze na nákup. Jsem samostatná a stojím na vlastních nohou,“ rozčiluje se Vaňková.

„Nic jsem za ni neplatil,“ řekl nám krátce jindy hovorný Vytáček a zavěsil. Že by svou roli sehrála Vytáčkova ješitnost, která ho raději donutila lhát, než aby byl před svými přáteli za hlupáka, jenž platí byt své bývalce, která už chodí s někým jiným?

Kliknutím zvětšete
Hůlka musí zpátky do školy!

Problémy má i Šárčin partner Daniel Hůlka (41). Sice jej nikdo nepomlouvá, ale muzikálový hrabě Dracula Daniel musí zpátky na hodiny zpěvu. A nenaordinoval mu to nikdo jiný, než on sám! Důvod? V pondělí 14. září bude zpívat ve Státní opeře spolu s operní pěvkyní Evou Urbanovou (48) a nechce nic ponechat na náhodě. „Zpívat vedle zpěvačky takového formátu není žádná sranda. Takže od tohoto týdne začínám zase chodit na hodiny s panem profesorem a zkoušet s kapelou,“ svěřil se deníku Aha! zpěvák, který koncert nebere vůbec na lehkou váhu, přestože je v plánu zatím jen jeden. „Musím si uvědomit, že je po prázdninách a vrátit se zpátky do reality. Přes léto jsem sice zpíval v Řecku během jachtařských závodů, ale to nemění nic na tom, že musím od konce srpna na sobě opět začít dřít,“ vysvětluje zpěvák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.