Miss Jana Doleželová: Rok neviděla rodiče | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss Jana Doleželová: Rok neviděla rodiče

Ale sluší jí to, to je pravda...
Ale sluší jí to, to je pravda... (Auto Duba)

5:00(nik, hlv) – Miss ČR 2004 a nyní především doktorka farmacie Jana Doleželová (28) je prý tak zaneprázdněná, že si už téměř rok nenašla chvilku, aby navštívila vlastní rodiče! „Přes rok jsem to nestíhala. Mám moc pracovních aktivit, moc ráda bych se podívala za rodiči na Moravu ještě o prázdninách a věnovala se jim,“ nechala se slyšet někdejší misska.

● Ale na kraviny čas má!

5:00 (nik, hlv) – Miss ČR 2004 a nyní především doktorka farmacie Jana Doleželová (28) je prý tak zaneprázdněná, že si už téměř rok nenašla chvilku, aby navštívila vlastní rodiče! „Přes rok jsem to nestí-hala. Mám moc pracovních aktivit, moc ráda bych se podívala za rodiči na Moravu ještě o prázdninách a věnovala se jim,“ nechala se slyšet někdejší misska.

To je, panečku, dceruška! Na rodiče kašle, ale na jiné věci si čas najde. Nejvíce ji momentálně zaměstnává práce v lékárně, kde se například učila testovat kvalitu pokožky. Jejím »pokusným králíkem« byla kamarádka Renata Langmannová. A přes rok Jana stihla mnoho podobně důležitých akcí...

Takhle nahá se Jana fotila poprvé.

Pro jednu automobilovou firmu Jana nafotila kalendář. A vůbec se při tom nestyděla...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.