Petr Rychlý - Likviduje ženské v »Ordinaci« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr Rychlý - Likviduje ženské v »Ordinaci«

Doktor Mázl (Petr Rychlý) má prostě smůlu, každá jeho seriálová partnerka zatím umřela.
Doktor Mázl (Petr Rychlý) má prostě smůlu, každá jeho seriálová partnerka zatím umřela. (TV Nova)

PRAHA – Osudy žen po boku herce Petra Rychlého (42) v seriálu Ordinace v růžové zahradě mají obvykle stejný konec – smrt! „Žádná kolem mě nevydrží, a většinou když se ke mně přiblíží nebo kolem mě jen mihne – zemře!“ přiznává i sám »likvidátor« Rychlý. Dvě milenky už odstranil, a nad Markétou Plánkovou (31), se kterou v seriálu udržuje intimní vztah v současnosti, se začíná vznášet mrak tajemna také!

Osudy žen po boku herce Petra Rychlého (42) v seriálu Ordinace v růžové zahradě mají obvykle stejný konec – smrt! „Žádná kolem mě nevydrží, a většinou když se ke mně přiblíží nebo kolem mě jen mihne – zemře!“ přiznává i sám »likvidátor« Rychlý. Dvě milenky už odstranil, a nad Markétou Plánkovou (31), se kterou v seriálu udržuje intimní vztah v současnosti, se začíná vznášet mrak tajemna také!

Scenáristky jako by měly na doktora Mázla alias Petra Rychlého spadeno. „Je to zvláštní, jakákoli žena, které se ke mně jen přiblíží, rychle skončí, jak jinak než smrtí,“ podivuje se sám Rychlý. A podobný osud už nalajnoval i své momentální seriálové milence doktorce Magdě Tárové. „Už nyní je mezi Mázlem a Magdou smutek, problémy na sebe samozřejmě nenechají dlouhou čekat. Jen doufám, že diváci o tuto seriálovou dvojici zase nepřijdou,“ jako by už tušil obsah dalšího scénáře Rychlý.

A zatímco on v seriálu figuruje od samotného počátku, jeho ženy postupně odpadávají. „Manželka zemřela na rakovinu, Ditě rozbili v Německu hlavu, co potká Magdu, nevím,“ prozradil Rychlý.

Není žádným tajemstvím, že Daniela Šinkorová odmítala hrát po boku Rychlého, protože její žárlivý přítel Ladislav Polák nesnesl pohled na svou přítelkyni při milostných scénách. Snad nebude žárlit i nový milenec Markéty Plánkové Daniel Častvaj, šéf tiskového oddělení pražského magistrátu.

Další smrt už by Petr Rychlý jen těžce rozdýchal!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.