Vendula Svobodová: Místo svatby musela prodávat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vendula Svobodová: Místo svatby musela prodávat

Vendula Svoboová zahájila charitativní kampaň 
5 000 000 Kč pro dětský úsměv a výročí 15 let drogerie a parfumerie ROSSMANN na českém trhu.
Vendula Svoboová zahájila charitativní kampaň 5 000 000 Kč pro dětský úsměv a výročí 15 let drogerie a parfumerie ROSSMANN na českém trhu. (Aha! – David Kundrát)

5:00 (kre) – Svatba na Maledivách? Jedinou osobou, která uvěřila tajnému sňatku Venduly Svodobové (37) a Patrika Auše (31) na Maledivách, byla její vlastní matka. „No tak se mi konečně chystáš říct tu novinku, že jsi se vdala?!“ křičela prý na Vendulu její matka, aniž si uvědomila, že Vendula s rodinou trávila dovolenou ne na Maledivách, ale v Itálii.

A po návratu se rovnou vrhla do nové práce – jako pokladní v drogerii Rossmann! Ovšem pouze na pár hodin. Prodávala v barvách své nadace Kapka naděje. Peníze poputují jak nadaci Venduly Svobodové, tak na konto Nadace Naše dítě.

„Cílová částka z celé akce by měla být 5 milionů korun,“ prozradila Vendula, které přišly s prodáváním pomoci Tereza Kostková a Dara Rolins. Nakonec ovšem nakoupila i sama Svobodová – černou barvu na textil. „Zaprala jsem totiž Patrikovi trenky, tak je musím obarvit,“ smála se Vendula.



„Finanční prostředky získané prodejem vybraných produktu umožní nákup velice důležitého lékařského zařízení, které pomůže velkému množství pacientu,“ říká Vendula Svobodová.


Vendulu Svobodovou podpořily Dara Rolins a Tereza Kostková.


Výtěžek z prodeje označených produktů v drogerii Rossmann v týdnu od 10. do 15. srpna 2009 bude věnován na konkrétní produkty pro Nadační fond Kapka naděje a Nadaci Naše dítě.


Dara Rolins si během akce koupila sunar pro dcerku Lauru.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.