Lucie Váchová ukázala kalhotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Váchová ukázala kalhotky!

Ženich David Křížek je úspěšný jachtař, Lucie Váchová zase Miss ČR 2003.
Ženich David Křížek je úspěšný jachtař, Lucie Váchová zase Miss ČR 2003. (Aha – Martin Hykl, ara)

5:00 (kre) – Na své vlastní svatbě se nebála ukázat krajkové kalhotky! Miss ČR 2003 Lucie Váchová (24), která se v pátek na zámku Zbiroh provdala za jachtaře Davida Křížka (36), prý dlouhou dobu přemýšlela, jestli jít »naostro«. Nakonec udělala dobře, že si vzala alespoň maličké krajkové kalhotky. Na večerní svatební párty v Plzni se jí totiž šaty vyhrnuly nebezpečně vysoko!

Ani svatební dary (mj. set pilníčků na nehty a malovaný portrét nevěsty) pak nevyvolaly takové pozdvižení jako nečekaný striptýz nevěsty. Téměř celý večer se tančilo a soutěžilo a právě při jedné z laškovných soutěží se nevěstě nedopatřením vyhrnuly šaty až do pasu. Při opičí dráze, kterou pro novomanžele nachystaly malé gymnastky, se prostě musela Lucka Váchová, dnes už Křížková, odhalit.

Některé soutěžní disciplíny byly tak náročné, že šaty Lucii vyletěly nebezpečně vysoko. Ještěže si vzala kalhotky…

Na svatební hostině pak Lucii zazpíval Michael Foret s Míšou Noskovou a vítěz pěvecké soutěže X Factoru Ondřej Ruml, který pak zbytek večera strávil ve společnosti missky Lilian Sarah Fischerové. Že by nový milenecký pár? Neustále si šeptali něco do ouška, nevynechali jediný ploužák a na sklonku večera se už drželi za ruce a nehnuli se od sebe. Sama Lily před nedávnem navíc přiznala, že vztah s jejím novým přítelem není zcela ideální.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.