Michael Jackson (†50): Co vše se dělo v jeho ložnici? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michael Jackson (†50): Co vše se dělo v jeho ložnici?

Michael Jackson
Michael Jackson (Isifa.com, AP)

5:00 (šum) – Je 25. června 2009. Nad nehybným tělem Michaela Jacksona (†50) se sklání jeho osobní lékař Conrad Murray. Veškeré snahy o zpěvákovo oživení jsou ale marné. Král popu je mrtev. Leží nehnutě na velké posteli s ozdobným mosazným čelem. Fotografie Jacksonovy ložnice napovídá o posledních chvílích Michaela Jacksona více, než by se na první pohled mohlo zdát.

5:00 (šum) – Je 25. června 2009. Nad nehybným tělem Michaela Jacksona (†50) se sklání jeho osobní lékař Conrad Murray. Veškeré snahy o zpěvákovo oživení jsou ale marné. Král popu je mrtev. Leží nehnutě na velké posteli s ozdobným mosazným čelem. Fotografie Jacksonovy ložnice napovídá o posledních chvílích Michaela Jacksona více, než by se na první pohled mohlo zdát.

Veškerý nábytek je posunut k jedné straně. V panickém strachu jej odsunul zřejmě Murray krátce poté, co Jacksonovo srdce nevydrželo osudnou dávku tlumiče bolesti demerolu. Nejdůležitější důkazy ale už kdosi stihl uklidit.

Jacksonova ložnice. Za jeho života do ní nikdo kromě Murraye neměl přístup.

Na snímku, který má k dispozici losangeleská policie, jsou zachyceny lékařské pomůcky doktora, kyslíková pumpa, alkoholem napuštěné tampony válející se na podlaze, chirurgická rouška a latexové rukavice. Ale také telefon, který měl Jackson u svého lůžka a jenž usvědčuje doktora Murraye ze lži (tvrdil, že kvůli chybějícímu telefonu nemohl záchranku přivolat dříve). Chybějí také Jacksonovy poznámky, které psal do bločku u telefonu a jež se týkaly jeho náklonnosti k dětem. Podle zdroje ze zpěvákova okolí byla Jacksonova postel poseta ručně psanými vzkazy, jež svědčily o jeho chabém duševním zdraví.

Do luxusního domu v losangeleské čtvrti Holmby Hills s nájmem 1,86 milionu Kč měsíčně se Jackson nastěhoval teprve loni v prosinci poté, co začal v Los Angeles nacvičovat svou koncertní show, která se měla uskutečnit v Londýně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.