České módní trapasy! Proboha, co to je?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

České módní trapasy! Proboha, co to je?!

5:00 PRAHA (lt, ryc) – České pivo, sklo a hokej jsou proslulé po celém světě. Stejně tak je ale známý náš svéráz-ný cit pro módu, se kterou si často hlavu nelámeme. V ulicích tuzemských měst je možné vidět různě šílené »modely«. Zdokumentovali jsme ty největší módní prohřešky a trapasy.


Ponožky v sandálech, kalhoty bez opasku, tanga v půli zad...

Tanga v půli zad

Tanga čouhající »do půli zad« patří k obvyklým prohřeškům. Když se k nim navíc přidá baculatá postava napasovaná v bokových džínech, je zaděláno na největší trapas léta.

Zahoďte silikon

Kliknutím zvětšeteNa léto se nehodí ani tolik oblíbená průhledná silikonová ramínka. Podle odborníků působí lacině, padají, časem žlutnou a nejsou příliš pružná. Pěkné ramínko krajkové podprsenky už není módní prohřešek.

Mini mini

Kliknutím zvětšeteI dívky s hezky vymodelovaným pozadím by měly zvolit správnou délku minisukně nebo šortek. Pohled je to mužskému oku sice lahodící, žena však působí lacině.

Vodopád z výstřihu

Kliknutím zvětšeteNedávná studie prokázala, že 90 % žen nenosí správnou podprsenku. 76 % z nich má špatnou velikost košíčků. A to je důvod, proč na ulicích stále vidíme bujné vnady, které se dmou z hlubokých výstřihů a podprsenek o dvě čísla menších.

»Zaříznuté« kalhotky

Kliknutím zvětšeteMezi stálé nešvary patří vyrýsované gumičky kalhotek pod sukní či upnutými kalhotami. Pokud je navíc vaše postava korpulentnější, je na místě zvážit, zda je vůbec vhodné takto upnuté oblečení nosit.

Zapomenuté tričko

Kliknutím zvětšeteI když teploty atakují třicítku, neměli byste alespoň ve městě zapomínat na tričko. Vrcholem nevkusu pak je, když si na nahé tělo navlečete batoh nebo krosnu.

Věčné ponožky a sandály

Kliknutím zvětšeteBůhví, proč si čeští muži tolik oblíbili ponožky v sandálech. Nejlépe ještě vytažené až do půli lýtek! Odborníci mají jasno. Takhle NE! Sandály jsou letní obuv a ponožky v nich prostě nemají co dělat. Stejné faux pas jsou ponožky do pantoflů.

Vypasované kraťasy

Kliknutím zvětšetePodle nejnovější ankety vadí více než 35 % návštěvníků pláží muži v příliš těsných, mužství zvýrazňujících plavkách nebo kraťasech. Když se navíc usadí tak pohodlně, aby měl každý »dobrý výhled« na jeho mužské příslušenství, jde o maximální módní trapas.

Kalhoty bez opasku

Kliknutím zvětšetePodle žen není horší pohled, než pivní břich muže, který se volně valí z kalhot – navíc pokud ho dotyčný ještě pyšně odhalí a vystaví. Své břicho vhodně zkrotíte páskem, který udrží vše na svém místě.

8 rad, jak se oblékat
Stylista doporučuje: Choďte naostro!

PRAHA (ajd) – Tropické teploty z nás sdírají oblečení a jak nám potvrdil módní vizážista a stylista hvězd Kája Pavlíček, spousta lidí si se svými letními svršky neví rady. „Češi se postupem času naučili moderně a vkusně oblékat, teď by se měli ještě umět na léto vkusně svlékat,“ tvrdí módní guru. Jak tedy na to?

Kliknutím zvětšete1) Otevřená obuv, tedy sandály, by měla být nošena naboso. Platí to i pro ženy, které v těchto dnech rády sahají pro silonové podkolenky a tříčtvrteční sukně.
2) Pod průhledné materiály by měly ženy nosit spodní prádlo v tělové barvě a nebo chodit úplně bez, tedy naostro. Tedy pokud to žena a její okolí snese.
3) Zahoďte šaty s rozkvetlými květinami, ty patří jaru. V létě letos frčí mořské motivy.
4) Stuha do vlasů se hodí pouze k saténovým materiálům. Jinak vystačíte s jednoduchými sponkami a gumičkami.
5) Pozor při opalování na bílé stopy po ramínkách od horního dílu plavek. Není nic horšího než široký výstřih přes ramena se dvěma neopálenými stopami po tílku nebo plavkách.
6) Zvláštní pozornost by měla být věnována holení, zejména ženy, které nosí minisukně, by si měly holit i stehna. Pokud si holí předloktí, tak by měly žiletkou vzít i celé paže.
7) Holení se týká i mužů, velmi neestetické jsou chlupy na prstech u nohou, které jsou v sandálech nebo žabkách. Takže, pánové – když už se holíte, vezměte to z gruntu!
8) Po koupání v bazénu nebo na koupališti si nezapomínejte umýt vlasy šamponem nebo použít sprej na ochranu vlasů.

Nový hit
Frigo - trenýrky s kapsičkou

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšetePRAHA (ryc) – Absolutním módním hitem poslední doby jsou trenýrky »frigo«. Tento typ pánského spodního prádla má vpředu kapsičku, do které muž uloží svou »pýchu« a přiměřeně utáhne šňůrkou. Genitálie se tak nezapařují a příjemně větrají. Frigo vytvořil Švéd Peter Söderström, který čelil nepohodlí při dlouhých obchodních jednáních. Přemýšlel, v jakém spodním prádle by se mu sedělo pohodlněji. Vystřihl tedy do svých slipů díru, své »bohatství« prostrčil ven, a aby nebyl »na Itala«, na své mužství navlékl ponožku.


Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Petr Novotný, Karel Kopáč

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.