Madonna a spol.: Váha 100 kg! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Madonna a spol.: Váha 100 kg!

 (ČTK/AP, Reuters, ara)

5:00 (pk) – I ženy, které dnes platí za bohyně moderního světa, může potkat nezvladatelný nápor kalorií. Jejich krásná těla se začnou kulatit a ani jindy všemocná plastická chirurgie jim nepomůže. Z jevišť a pódií se přesunou do stánků rychlého občerstvení, aby »vzkvétajícímu« tělu zajistily stále větší přísun kalorií. Ale proč čekat roky. Už dnes vám umožníme nahlédnout do možné budoucnosti. Ten rozdíl přímo bije do očí.

Jak by vypadaly kdyby ztloustly?

Britská modelka se na každém kroku chlubí svým XXL poprsím a nepřeberným množstvím milenců. Pár kilo navíc ji ale změnilo k nepoznání. Prsa už nejsou zdaleka tolik vidět a při výšce 1,65 metru připomíná obří kouli, která co nevidět praskne. Na druhé straně bude mít dost síly, aby si sama odnesla jakékoliv množství nakoupených lahůdek.

Manželka fotbalisty Davida Beckhama (34) a bývalá zpěvačka skupiny Spice Girls si na své vychrtlosti velmi zakládá. Nechala si zvětšit prsa, ale ve všech ostatních partiích raději shazuje. Pohled do budoucnosti ukazuje, že další zvětšování poprsí nebude nutné. Sedadla v letadle budou asi těžko splňovat nároky jejího pozadí a dvojitá brada už také jen a jen poroste.

Alkohol, muži a blesky fotoaparátů – to jsou dnes jediné starosti bohaté americké dědičky. Jako tlustá by si tolik radosti neužila. I když peníze jsou mocným lákadlem a nejeden muž by možná přimhouřil oko (nebo raději obě), aby si užil Parisina bohatství. Korpulentní postava ovšem prakticky vylučuje milostné hrátky na veřejnosti, kterým se hubená Paris tak ráda věnuje.

Britská herečka je symbolem až nezdravé hubenosti. Profesionálně slaví úspěchy, ale pár kilo navíc by jí rozhodně neškodilo. Pokud by ovšem narostla do obřích rozměrů, změnila by se víc než její slavné kolegyně. Brada navíc, obrovské tělo a konvicovité nohy by z ní udělaly jiného člověka. Alespoň už by se nemusela bát dotěrných novinářů.

Asi největší šok ze všech. Tělo americké zpěvačky se šestkrát týdně potí v posilovně. Obrázky jejích rukou plných vystouplých žil nedávno obletěly svět. Jako baculka by měla po starostech. Žíly by zarostly tukem, s nimi ale bohužel i všechno ostatní. Madonna je nicméně natolik osobitá, že by si i tak obula své oblíbené »mušketýrky«.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.