Tomáš Rosický: Zdravý, nemocný? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tomáš Rosický: Zdravý, nemocný?

Tomáš Rosický: uvidíme ho o víkendu v dresu Arsenalu?
Tomáš Rosický: uvidíme ho o víkendu v dresu Arsenalu? (AP)

5:00 (ČTK, mich) – Tak Tomáši, kápni božskou, jak to vlastně je? Jsi v pořádku, nebo tě něco trápí? „Jsem fit, to je nejdůležitější,“ vzkázal Tomáš Rosický fanouškům na svých webových stránkách. Vyrojily se ovšem obavy, že se opět zranil.

Po dlouhých osmnácti měsících se totiž český záložník Arsenalu vrátil do sestavy, ale záhy z ní zase vypadl. Odkopal poločas přípravy s Barnetem, následné tři duely vynechal a nebyl ani na lavičce. „Trenér se rozhodl, že dostanu šanci až o víkendu na turnaji Emirates Cup, který se hraje na našem stadionu vždycky před sezonou,“ vysvětlil Rosický. Agentura AP ovšem přispěchala se zjištěním, že Rosický se skutečně potýkal s menšími zdravotními problémy.

Přiznal to i klub, avšak odmítl potíže specifikovat. „Nejdřív jsem se nezlobil, že nehraju, sotva jsem lezl. Ale teď už mám pocit, že se konečně dostávám do běžného fotbalového provozního stavu. A proč jsem nehrál, jsem se nezajímal. Tady neexistuje, že by se hráč šel zeptat trenéra, proč nehraje.“ V sobotu hraje Arsenal s Atlétikem Madrid a v neděli s Glasgow Rangers. Generálka na ligu pak bude o týden později v sobotu proti Valencii.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.