Venus Williamsová (29) & Nicole Scherzingerová (31): Sestry v akci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Venus Williamsová (29) & Nicole Scherzingerová (31): Sestry v akci?

Mnozí módní experti lifestylových časopisů a serverů vyhlásili Venus Williamsovou nejlépe oblečenou ženou večírku ESPY Awards. Názor deníku Aha! je přesně opačný; nám se mnohem víc líbila róbajejí sestry Sereny, která pochází od
Mnozí módní experti lifestylových časopisů a serverů vyhlásili Venus Williamsovou nejlépe oblečenou ženou večírku ESPY Awards. Názor deníku Aha! je přesně opačný; nám se mnohem víc líbila róbajejí sestry Sereny, která pochází od (Reuters (2), EPA (3), ČTK/AP, ara)

5:00 (mba) – Kdo ví, co slavné ženy budí ze spaní víc než obava, že se na prestižní akci objeví dvě ve stejných šatech. Každopádně tenistka Venus Williamsová a zpěvačka Nicole Scherzingerová zaznamenaly trefu takřka dokonalou! No řekněte sami – nevypadají jako »sestry v akci«?!

Obě patrně okouzlila modrá látka módní návrhářky Mary Hoffman, na níž se vyjímají ornamenty z bílých a fialových karafiátových květů. Jen střih si vybrala každá jiný – Venus na udělování cen ESPY přišla v nadýchaném kaftanu (nebo je to kimono?), zatímco Nicole zvolila pro Velkou cenu Maďarska, kam přijela mačkat palce Lewisi Hamiltonovi, letní šatičky bez ramínek, jež podtrhly její sexy postavu.Takže holky, příště bacha! I když z obliga je tentokrát hlavně Venus, neboť její »americká« akce se konala o 10 dnů dřív. »Opičila« se tedy Nicole...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.