Kabáti porazili (už teď) Evu a Vaška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kabáti porazili (už teď) Evu a Vaška!

Kabáti si mohou mnout ruce. Opět dokázali, že jsou jedničkou.
Kabáti si mohou mnout ruce. Opět dokázali, že jsou jedničkou. (Martin Pekárek)

5:00 – Česko mělo letos zažít dva megakoncerty domácích interpretů. Ten »pod Řípem« Evy a Vaška a »na Vypichu« rockové kapely Kabát. Jenže tenhle souboj už má jasného vítěze! Zatímco teleshopingovému duu na letní koncert pod Řípem přišly dvě tisícovky lidí, Kabát má už dnes – více než měsíc před koncertem – prodaných přes 32 000 lístků!

Měl to být souboj dvou gigantů české hudební scény. Místo toho se to změnilo v boj Davida s Goliášem! Skupina Kabát v čele se zpěvákem Pepou Vojtkem (44) opět předvedla, že má za sebou největší fanouškovskou základnu u nás, a na celé čáře porazila teleshopingové duo Eva a Vašek. „Mám z toho koncertu obrovskou radost. Je ještě červenec a už jsme vyprodali třicet dva tisíc lístků a každý den se prodávají další,“ pochlubil se Vojtek, jehož skupina jediným koncertem v tomto roce chce 12. září oslavit dvacáté výročí svého vzniku. „Zatím to je jen předpro-dej. Jsem zvědavý, kolik lidí tam bude. Doufám, že se přiblížíme ke stům tisícům,“ svěřil se rocker, který v posledních dnech místo koncertu musí řešit nepříjemnou věc – spor se svou bývalou manželkou Libuškou Vojtkovou (28) o syna Matýska (2).

Libuška exmanželovi totiž řekla, že by se syna měl vzdát. „Je to nepříjemné, ale chci se plně soustředit na koncert a nenechat se vyprudit,“ říká rocker, který nyní může jen doufat, že fanoušci, kteří si lístky koupili, opravdu dorazí. Právě na tom totiž ztroskotal koncert Evy a Vaška. Přestože podle promotéra akce Petra Novotného měli proda-ných přes dvacet tisíc lístků, pod Říp poslední sobotu v květnu dorazila desetina z nich.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.