Michael Jackson: Měl ještě jednoho syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michael Jackson: Měl ještě jednoho syna!

Omer kdysi s tátou.
Omer kdysi s tátou. (Reuters, )

5:00 - (pk) – Vědělo to jen pár jeho nejbližších a i ti to doteď tajili. Michael Jackson (†50) měl ještě jednoho syna! Nejstarším potomkem před měsícem zemřelého krále popu, který vždy přiznával jen tři děti, je tanečník Omer Bhatti (25)!

A při pohřbu Michaela Jacksona dokonce bez povšimnutí seděl v první řadě vedle zpěvákovy rodiny… Jackson si prý syna »upletl« při náhodném sexu s Norkou Piou Bhatti v roce 1984. Pia a její pákistánský manžel Riz tehdy pracovali pro Jacksona v USA. Po porodu poslal Michael do Osla dva své spolupracovníky, aby pomohli chlapce vychovat. Osobně se ale Omer setkal s otcem až v roce 1996 v Tunisku. Setkání tehdy v Jacksonovi probudilo otcovské city a rodina se pak v následujícím roce přestěhovala na jeho ranč Neverland.

Omer dokonce potom s otcem vystupoval jako tanečník. Později se rodina vrátila do Norska, kde byl Omer zatčen pro držení drog. Podobně jako Jackson si prošel obdobím závislosti. „Byl to neskutečně dobrý člověk,“ říká dnes Omer o otci. Mnozí přesto pochybují, že je skutečně Jacksonovým synem. Zvlášť, když podle posledních zpráv byl zpěvák neplodný.

Omer si proto chce nechat udělat testy DNA, aby měl jistotu. V jeho prospěch ale mluví podoba s nejmladším Jacksonovým synem Princem Michaelem II (7), ale i to, že měl stejné oči jako Michael. A na velkolepé rozlučce 7. července v losangeleské Staples aréně seděl v první řadě spolu s rodinou zesnulého. „Pro svět byl Michael král popu. Ale pro nás byl mnohem víc,“ říká Omerova matka Pia. Její manžel Riz se k celé záležitosti nechce vyjadřovat, ale Jacksonovo otcovství nepopřel.

Kliknutím zvětšete

ara 23.7.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.