Trapas! Německé sportovkyně zradily plavky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trapas! Německé sportovkyně zradily plavky!

 (Reuters)

ŘÍM/PRAHA (mba) – Jejda, to je ale nemilé ocitnout se takhle obnažená před celým světem! Hned dvě reprezentantky Německa v utkání mistrovství světa se Španělskem potkalo to, co je ve vodním pólu poměrně běžné – zarputilá soupeřka je zatáhla za plavky tak »šikovně«, že pak obecenstvu vystavily na odiv svá ňadra!

ŘÍM/PRAHA (mba) – Jejda, to je ale nemilé ocitnout se takhle obnažená před celým světem! Hned dvě reprezentantky Německa v utkání mistrovství světa se Španělskem potkalo to, co je ve vodním pólu po-měrně běžné – zarputilá soupeřka je zatáhla za plavky tak »šikovně«, že pak obecenstvu vystavily na odiv svá ňadra!

Věřte, nestalo se to poprvé, ani naposledy. „S klukama si z toho někdy děláme srandu. Když se dohadujeme, jestli jít na zápas holek, tak se říká: Půjdeme se podívat na prsa, nebo ne?“ prozrazuje se smíchem kouč českých reprezen-tantů Michal Jedlička. Vodní pólo je prostě tak protkané stovkami špinavých soubojů pod hladinou, že takovéto situace jsou zcela nevyhnutelné. „Útočící hráčka chce vyšlápnout, anebo ukázat rozhodčímu, že je držená. Takže zabere, a pokud jí soupeřka šikovně drží plavky, je »TO« venku hned,“ tvrdí Jednička. Choulostivé situaci zpravidla nezabrání nic. Ani když si hráčka obleče dvoje plavky, ani když se spolehne na speciálně zesílené plavky na vodní pólo zn. Turbo (Němky v nich hrají – pozn. aut.).

Kdo někdy hrál, nebo aspoň viděl vodní pólo, tuší, jaké »maso« to je. Pod zčeřenou vodu totiž ani sebezkušenější rozhodčí nevidí. „Hráči si běžně odnášejí modřiny a především škrábance, ačkoli před zápasem rozhodčí kontrolují, zda mají hráči ostříhané nehty,“ popisuje Jedlička. „Můžou taky přijít o nějaký ten zub, když ho soupeř za šňůrku od čepičky nebo plavek stáhne pod vodu a tam mu dá pěstí. Proto už se běžně hraje s chráničem zubů. Časté jsou také tržné rány v obličeji, hlavně okolo očí,“ nastínil reprezentační trenér Jedlička. No řekněte, nějaké to prso venku je proti tomu prkotina. A navíc hezká…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.