Televizní svatba v zoo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Televizní svatba v zoo!

Novomanželé Ludmila a Jiří Hölzelovi hned po obřadu zamířili k žirafě.
Novomanželé Ludmila a Jiří Hölzelovi hned po obřadu zamířili k žirafě.

PRAHA (mba, mich) – Žirafy si mohly údivem ukroutit ty své dlouhé krky. „Co se to tady děje?!“ vyhlížely podezřívavě skrze skla svého pavilonu. Po dřevěném mostku přihopkali plyšoví medvědi, koně, zajíci, lišáci, tučňáci i psi.


Jak se »orangutan« ženil mezi žirafami

Za nimi se přišoural junák, v pantoflích a zelenkavé košili, pak hezká, avšak lehce prokřehlá blondýnka a společně si řekli »ANO«, okroužkovali se a vyměnili první manželské políbení. Kliknutím zvětšeteNetradiční svatbu v prostorách zoologické zahrady v pražské Troji si naplánoval populární hokejový komentátor České televize Jiří Hölzel (32), jenž právě včera pojal po několikaleté známosti za manželku televizní produkční Ludmilu Sovovou.

A kolegové z redakce sportu ČT jim už tak originální veselku učinili ještě výjimečnější. Z televizního fundusu si vypůjčili plyšové kostýmy zvířat a na svatbu dorazili v nich! Když si to pestrobarevné procesí štrádovalo po cestičkách nejznámější české zoo, málokdo z obyčejných Kliknutím zvětšetenávštěvníků jistě tušil, že právě potkává Davida Lukšů, Ondřeje Zamazala, Vlastimila Vláška a další tváře dobře známé ze sportovních přenosů.

Zajímá vás, za jaké zvíře se převlékl Robert Záruba? Pak vězte, že ten obřadu přihlížel v civilu. „Přál jsem si jít za pelikána, ale ten nebyl. Měl jsem tedy být tučňák, jen-že jsem přišel pozdě a už na mě nezbyl…“ vysvětloval zklamaně. Ke kostýmu se dral i šéf redakce Otakar Černý, ale protože už byla volná jen růžová gorila, v zájmu zachování důstojnosti také zůstal v saku. „Stejně nechápu, z jakého důvodu se orangutan žení zrovna v pavilonu žiraf?!“ mručel v ruce se svatebním oznámením, jemuž dominovala Hölzelova chlupatá hruď.


Foto Aha! – Karel Kopáč

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.