5 triků, jak mít krásná prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

5 triků, jak mít krásná prsa!

Pro taková krásná prsa stačí udělat minimum.
Pro taková krásná prsa stačí udělat minimum. (Profimedia.cz, Triumph, ara)

Otáčíte se se závistí v očích za ženami, které se pyšní dokonalým dekoltem, zatímco vy ňadra schováváte pod tričkem? Dámy, nezoufejte a nezáviďte, krásná a pevná prsa můžete mít i vy! A nemusíte zrovna hned letět k plastickému chirurgovi.

Toužíte po pevných ňadrech? Nemusíte hned pod kudlu! Zkuste tohle...

Stačí denně věnovat pár minut péči o vaše prsa a výsledek se jistě dostaví. Vyzkoušejte naše tipy a rady! A pokud do toho zapojíte i vašeho partnera, bude to pro vás víc než příjemné...

1. Změňte životosprávu!
Zdravá strava a pitný režim je pochopitelně základ. Pokud budete na své zdraví kašlat, kůže bude první, na čem se to objeví. Proto zvažte, zda si dopřáváte vitaminy, dostatečně pijete a jíte s rozumem. Negativní vliv na pokožku a její pevnost, tedy i krásu dekoltu, má alkohol a cigarety. Tedy pryč s nimi!

2. Vybavte se podprsenkami!
Ano, kvalitní spodní prádlo dokáže s vašimi ňadry udělat divy. Správná velikost a tvar podprsenky může vašim prsům výrazně pomoci. Vybírejte tedy pečlivě a nešetřete, kupte si kvalitní podprsenku na běžné nošení, do večerních šatů, pro volný čas. Nezapomeňte také na speciální sportovní podprsenku, bude se vám určitě hodit.

Kliknutím zvětšete

3. Bez cvičení to fakt nepůjde!
Existuje celá řada cviků, která pomůže dát vašim prsům tvar a pevnost. My vám jich pár doporučíme – provádějte je pravidelně ve třech sériích. Později si můžete přidat další. Tak šup na to!

Cvičení s činkami

■ Nechce se vám chodit do posilovny? Nevadí. Pořiďte si domů činky, nebo je nahraďte plastovými lahvemi (1,5 litru), které naplníte vodou. Lehněte si na záda, nejlépe na nějaké lavici, činky mějte u ramen a zvedejte je nad sebe, tak abyste měla napnuté ruce.

■ Opět si lehněte na záda a činky mějte ve skoro natažených rukou nad hrudníkem. Při nádechu ruce dávejte dolů obloukovým pohybem do stran, na úroveň ramen. Činky by měly svírat úhel asi 90 stupňů. Při výdechu je vracejte stejným pohybem nahoru. Jeden klik za druhýmCo může být účinnějšího! Ženské kliky jsou skutečně to pravé pro pevnější ňadra. Tak neváhejte ani minutku a s chutí do toho. Stačí 10 kliků po třech sériích. Pokud se vám to bude po čase zdát málo, přidejte si. Už za 14 dní budete cítit, jak se vám hruď zpevňuje. Ale cvičte pravidelně, žádné lajdáctví!

4. Masáž se bude líbit nejen vám!
Masáž prsou je to nejlepší, co pro ně můžete udělat. Ať už tomu budete věřit, nebo ne, má blahodárný vliv nejen na pevnost a vzhled prsou, ale i na kvalitu a hustotu vlasů, pevnost nehtů a také zvyšuje chuť na sex. Pokud budete prsa masírovat pravidelně, uvidíte, jaký je to zázrak. a) Položte ruku na vnější strany prsou a mezi palcem a ostatními prsty stiskněte jejich měkkou tkáň, až vám vyklouznou z jemného sevření. Promasírujte prostor mezi ramenem a prsem, zaměřte se při tom na krouživé pohyby. b) Oběma rukama obejměte jeden prs, jemně za něj zatáhněte a stiskněte jej. Celý jej obkružte drobnými krouživými pohyby prstů. c) Experimentujte s různými směry a trasami doteků, například vyzkoušejte pavouka: jednou rukou se dotýkejte prsu, druhou »přeťapkávejte« jeden prst po druhém k horní části.

5. Kosmetika vám dodá šmrnc!
Na trhu se už dnes dá sehnat ledacos. A pokud se to týká krásných prsou, je tu hned řada přípravků, které vám práci usnadní. Stačí jen sáhnout po tom pravém.Peeling – je zaručeně skvělá věc, která vašemu dekoltu přidá na kráse. Asi tak jednou týdně si ho dopřejte. Odstraníte tím odumřelé buňky a nečistotu. Zvolte ale jemnější peeling, který je speciálně vyroben na citlivou pokožku. Tím se vyhnete nepříjemnému zarudnutí, či přímo poškrábání.Výživné a zpevňující krémy – vitaminová bomba. Tyto přípravky dodají dávku živin a pokožka bude pevnější. V drogerii sáhněte po takových, které budou odpovídat stavu vaší pokožky. Pokud máte na prsou strie, zvolte speciální krém.Líčení pro dekolt – pořiďte si tělový pudr, který bude obsahovat jemné a decentní třpytky. Nejenže bude pokožka přitažlivě jemná, ale třpytky způsobí, že se opticky prsa zvětší. Nebo si můžete koupit tělový krém se zlatavým nádechem. Ten je dokonalý v letním období. Navíc dodá vaší pokožce dokonalý odstín a dokreslí vaše opálení.

Galerie super ňader

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.