Loď Enterprise opět přistane v českých kinech - Star Trek se vrací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Loď Enterprise opět přistane v českých kinech - Star Trek se vrací!

Loď USS Enterprise.
Loď USS Enterprise. (Isifa)

LOS ANGELES – Čeští fandové kultovního sci-fi seriálu Star Trek se už nemohu dočkat. Další, již 11. filmové pokračování slavné vesmírné ságy s názvem »Star Trek 11« bude mít v našich kinech premiéru 7. května. A podle lidí, kteří už film viděli, je to naprostá bomba!

Ze sedmi hrdinů původní posádky zbyl jen jediný! Proč?

Čeští fandové kultovního sci-fi seriálu Star Trek se už nemohu dočkat. Další, již 11. filmové pokračování slavné vesmírné ságy s názvem »Star Trek 11« bude mít v našich kinech premiéru 7. května. A podle lidí, kteří už film viděli, je to naprostá bomba!

Ze »starých« hrdinů zbyl ale v novém filmu jen Leonard Nimoy (78), který hrál v předchozích dílech Spocka. Jinak se herci obměnili a jsou výrazně mladší. Děj nejnovějšího pokračování o posádce vesmírné lodi USS Enterprise zavede totiž diváka na samý začátek příběhu, kdy mladý kapitán Kirk dává dohromady členy svého týmu… Fanoušky seriálu ale určitě zajímá, co se stalo s původními herci seriálu Star Trek (ten se začal vysílat už v roce 1966)...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.