Jel přímo na mě a křičel: »Neuhýbej!« - Redaktor Aha! zkoušel práci kaskadéra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jel přímo na mě a křičel: »Neuhýbej!« - Redaktor Aha! zkoušel práci kaskadéra

Navenek si hraji na tvrďáka, ale uvnitř jsem děsivě nervózní. I když v tom oblečení jsem si až do prvního úkolu připadal opravdu drsně.
Navenek si hraji na tvrďáka, ale uvnitř jsem děsivě nervózní. I když v tom oblečení jsem si až do prvního úkolu připadal opravdu drsně. (Aha! – Mária Rušinová)

PŘÍBRAM – Dělá se vám zle při pohledu na kaskadéry, kteří při neuvěřitelných kouscích riskují holý život? Redaktor deníku Aha! si na vlastní kůži vyzkoušel, jaké to je stát se kaskadérem.

Dělá se vám zle při pohledu na kaskadéry, kteří při neuvěřitelných kouscích riskují holý život? Redaktor deníku Aha! si na vlastní kůži vyzkoušel, jaké to je stát se kaskadérem. Tým, který tuto zkoušku ohněm pro našeho redaktora připravil, byl složen z těch nejlepších z celé republiky.

Vidět je pohromadě budete mít jedinečnou možnost na akci Crazy Day v lednu 2010. Mistři těchto motoristických hrůz našemu třesoucímu se novináři nedali rozhodně nic zadarmo...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Tihle profíci mě potrápili

Jan Holub (34)
Bývalého judistu můžete znát z řady filmů. Naposled řezal zatáčky v džípu místo Evy Holubové ve filmu Líbáš jako Bůh. Za 15 let si zahrál v mnoha domácích i zahraničních snímcích. Nejtěžší práce byla podle něj na Johance z Arku s Milou Jovovich.
A co říkají jeho povolání blízcí? „Mí rodiče doteď nevědí, co přesně dělám. Moje máma si myslí, že žongluji někde v cirkuse. Dokonce říká, že mě přerazí, jestli budu jezdit na motorce,“ přiznává zkušený kaskadér.

Tereza Hnědkovská (26) a Petr Hnědkovský (56)
Tereza s tímto netradičním sportem začala už v 17 letech. V rodině bylo hodně motorek a bylo to podle jejích slov lepší než sedět v hospodě. Dříve jezdila jako spolujezdec při motorkářských exhibicích. Pak Tereza přesedlala na auto a »na Petra«. Po 3 letech známosti se vzali. „Baví nás bavit lidi. Umíme to, co ostatní neumí,“ říkají kaskadérští manželé.
Petr je kaskadérem už 25 let. Kraluje ve STAN TRAIDINGU – jezdí v autě i na autě, na motokáře i čtyřkolce. Petr se může pochlubit ještě další zvláštností. Vozí svou o 30 let mladší manželku na podvozku svého BMW.

Pavel Korych (26)
Mistr republiky umí na motorce neuvěřitelné kousky. Kromě akrobacie, kterou předvádí na své mašině i ve třech lidech najednou, zvládne při otáčení ukázkovou holubičku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.