Kuchyň ze zlata za 500 tisíc Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kuchyň ze zlata za 500 tisíc Kč!

Tohle je asi nejdražší kuchyň u nás.
Tohle je asi nejdražší kuchyň u nás. (pro Aha! – Tomáš Ščurkevič)

BRNO – Jedna z nejdražších kuchyní na světě je k vidění na brněnském veletrhu nábytku Mobitex. Je pokrytá čtyřiadvacetikarátovým zlatem a stojí bezmála půl milionu!

Jeden díl téhle luxusní kuchyně měří jen šedesát centimetrů na výšku a stojí 30 tisíc korun. Celá kuchyně se ale skládá jen ze šesti zlatých skříněk a vyjde na 450 tisíc korun! Přesto je o ni velký zájem. „Včera si ji jedna paní objednala, dnes se má přijít podívat další zájemce,“ prozradil designér nevšední kuchyňské linky Max Palladinelli.

Je vám zlatá kuchyně málo? Na veletrhu si můžete koupit třeba postel s brilianty. Vyjde na 57 tisíc korun. Za tuto cenu budete mít na čele postele patnáct briliantově broušených křišťálů od Swarovského a jednu z nejlepších kůží na světě Pieno Fiore. I o tuhle raritu je velký zájem. Za pouhé dva dny si ji objednali už čtyři zájemci.

K vidění i na prodej jsou třeba i reproduktory Bowers and Wilkins z diamantového prášku a kevlarové membrány. „Stříhaly se na nich třeba Hvězdné války,“ řekl specialista na hudební techniku David Bajer. Jedna reprobedna stojí 270 tisíc korun, váží 120 kilogramů a má výkon 500 wattů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.