Jsem žhavá, chci tě! Zhrzený muž se pomstil ženě erotickým inzerátem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jsem žhavá, chci tě! Zhrzený muž se pomstil ženě erotickým inzerátem

Podnikatelce se muž pomstil inzerátem s nabídkou erotických služeb.
Podnikatelce se muž pomstil inzerátem s nabídkou erotických služeb.

VRBNO P. PRADĚDEM – Pravděpodobně zhrzený muž se pomstil ženě erotickým inzerátem! Udělal z ní lehkou děvu, která poskytuje perverzní erotické služby. Kuriózní případ je v rukou policistů. Hříšníkovi za žertík hrozí až dva roky v žaláři!

Že se láska pojí s nenávistí, je známá pravda. Kdo by si ale pomyslel, že nejúčinnější pomstou za nešťastnou lásku bude erotický inzerát? Někdo totiž jedné z místních podnikatelek na Bruntálsku udělal ze života peklo tím, že na webové stránky bez jejího vědomí dal inzerát, za který by se nemusela stydět ani pornohvězda. „Inzerát vyzýval vulgárně k sexuálním kontaktům a k zaslání perverzního scénáře formou SMS na ženin telefon,“ řekla Aha! mluvčí bruntálské policie Lucie Krašteničová.

A místní podnikatelka (39), do té doby zvyklá spíše na korektní telefonické hovory, najednou začala dostávat otravné a nechutné textovky. Celé to trvalo několik týdnů. Podnikatelka neváhala a oznámila vše policii. Ta věc nejdříve šetřila jako přestupek, teď jej ale překvalifikovala na trestný čin. „Protože šlo o účinný způsob, jak někomu znepříjemnit život a společensky jej poškodit, hrozí pachateli až dva roky vězení,“ dodává mluvčí. Erotické »vtípky« mají ve zdejších končinách tradici. Loni totiž v Moravském Berouně bývalý manžel jedné z obyvatelek vyvěsil po celé obci plakáty s její fotkou a telefonem, vyzývající k sexuálním službám. A stejně to udělal i muž z Krnova, který erotický inzerát s číslem své milé dal přímo na inzertní tabuli jednoho ze supermarketů.

Textovky pro podnikatelku

  • Udělám ti to tvrdě tak, jako žádný jiný, přivážu si tě k posteli a pak… uvidíš sama…PS: Jsem solidně vybavený
  • Chtěla by sis pořádně užít? Tak jsem ten správný nadržený hřebeček (24), který má fantazii, výdrž a pořádný nástroj. Mám auto i byt. Přijedu kam chceš!
  • Jsem panic a chtěl bych to zkusit s nějakou zkušenou chlípnicí. Tvůj inzerát mě zaujal a chtěl bych, aby si mě zasvětila do tajů perverzních fantazií. Zaučíš mě?
  • Jsme sexuální partička třech kamarádů. Jestli si na nás troufneš, nebudeš určitě litovat.

Kuriózní činy naštvaných partnerů

  • Aby se muž pomstil své bývalé ženě za to, že ho podváděla, prodal v internetové dražbě 200 jejich sexy aktů. Na prodeji snímků vydělal během 24 hodin zhruba 40 tisíc korun.
  • Zhrzená manželka na diskotéce sbalila manželova kamaráda. Dostala od něj několik zamilovaných dopisů. Párkrát ho nechala u sebe tajně přespat. Pak manželovi všechno oznámila a dopisy mu předložila jako důkaz. Navrhla také, aby se vrátil nečekaně v určený den domů a přesvědčil se na vlastní oči. Milence přistihl v koupelně. Následoval rozpad dlouholetého kamarádství.
  • Po rozchodu s přítelkyní se mladík tajně dostal do její emailové schránky a všem jejím příbuzným a známým rozeslal pikantní fotografie, které si pořídili při společném sexu. Slečna se o »kousku« svého bývalého přítele dozvěděla až od kamarádů. Za pirátství muži hrozí až čtyři roky vězení.
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.