Jak se věští budoucnost a kolik za to zaplatíte... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jak se věští budoucnost a kolik za to zaplatíte...

Křišťálová koule je od nepaměti symbolem čarodějnic. Vždyť nahlédnout a vidět je tak lákavé…
Křišťálová koule je od nepaměti symbolem čarodějnic. Vždyť nahlédnout a vidět je tak lákavé… (: Profimedia.cz)

PRAHA – Poodhrnout závoj věků a nahlédnout do budoucnosti toužili lidé od úsvitu věků. Starověcí Řekové měli Delfskou věštírnu, staří Římané věštili z vnitřností obětovaných zvířat, Francouzi měli Nostradama.

Poodhrnout závoj věků a nahlédnout do budoucnosti toužili lidé od úsvitu věků. Starověcí Řekové měli Delfskou věštírnu, staří Římané věštili z vnitřností obětovaných zvířat, Francouzi měli Nostradama. Také dnes je věštění a předvídání budoucnosti velmi populární. Lidé chtějí vědět, co je čeká v práci, zda potkají vysněného partnera, zda je manželka nepodvádí. Jestli se ožení, vdají, zplodí potomka, složí maturitu, chtějí být varováni před životními krizemi...

Existuje mnoho způsobů, jak do budoucnosti nahlédnout a odpovědět na všetečné otázky. Existuje však také mnoho šarlatánů, kteří si z věštění udělali výhodnou živnost. Deník Aha! proto přináší přehled několika způsobů, jak poznat budoucnost i s přibližnými cenami, které za služby profesionálů zaplatíte. Ale pozor! Žádná předpověď nemusí vyjít stoprocentně!

Chiromantie (čtení z ruky)

Obor, který se zabývá čtením linií rukou. Na svých dlaních máte totiž vepsaný celý život. Co jste prožili, prožíváte, co ještě prožijete. Linie dlaní ukazují zdravotní stav, předpoklady ke vzdělání, zájmům, koníčkům, jsou v nich vepsané životní krize a karamboly, láska, práce, vztahy k partnerům i osudové záležitosti, které váš život mohou převrátit naruby. Zkoumají se však nejen čáry, ale i jizvy, znaménka a pihy nebo třeba barva či měkkost ruky.
Cena: Kolem 300 Kč za půlhodinový rozbor.

Siang – mien (čtení z tváře)

Tvář je mapou lidského života. Už při narození najdete v obličeji mnoho informací, vypovídajících o možnostech, se kterými jste přišli na svět. Vrásky, znaménka, tvar a barva jednotlivých částí tváře a hlavy vytvářejí zhruba 600 znaků, které vypovídají o charakteru, schopnostech, inteligenci, vlohách, jaké prožijete vztahy, jaké bude vaše zdraví a jakého se dožijete věku.
Cena: Kolem 400 za hodinu, rozbor lze provést i korespondenčně podle fotky.

Numerologie

K numerologickému rozboru je zapotřebí křestní jméno, příjmení (i rodné jméno u žen), datum a přesnou hodinu narození. Rozbor vám prozradí povahové vlastnosti, schopnosti a vlohy, zdravotní potíže a třeba i sexuální energii, naznačí příznivé i rizikové chvíle, ukáže možnosti, jak se překážkám a problémům vyhnout. Numerologie vám může ukázat vaši osudovou cestu, životní směr, co vám bylo předurčeno.
Cena: 300 Kč za hodinu, případně 800 Kč za komplexní rozbor.

Výklad karet

Nejznámější a nejpoužívanější způsob předpovídání budoucnosti. Existuje mnoho různých druhů výkladů od tarotu až po cikánské či andělské karty. Spousta informací i událostí je totiž uložena ve vašem nevědomí, karty vám je jen zprostředkují. Vaše rozhodování však může předpovězené věci oddálit, urychlit nebo úplně zrušit. Karty totiž nevypovídají o nezměnitelné budoucnosti, ale o tom, co se pravděpodobně stane.
Cena: Kolem 600 za hodinový výklad.

Výklad snů

Ve snech mnohdy ožívá to, co v bdělém stavu nevnímáme, nebo nechceme vidět. Skrývá se v nich tajné poselství, zpráva, kterou nám posílá naše nevědomí. Sny totiž mnohdy ukazují skryté souvislosti. Můžete se dozvědět spoustu informací o práci, zdraví, vztazích i o sobě.
Cena: Kolem 300 Kč za sen. Výklad je však snadné provést i podle snáře.

Křišťálová koule

Ta se při věštění nejprve zakalí mlžným oparem, později může přejít do tmavých tónů, na jejichž pozadí se promítnou různé obrazy. Ty obsahují skrytou symboliku a je zapotřebí pečlivého výkladu. Křišťálové kouli můžete položit jakoukoli otázku, odpověď je však bez odborné interpretace nejasná.
Cena: 500 – 2000 Kč.

Astrologie

Chcete znát svou budoucnost? Zeptejte se hvězd. Hvězdy prý vědí všechno. Právě planety a hvězdy totiž předurčují dění na zemi a osudy lidí. Schopný astrolog vám může z horoskopu do detailů popsat nejen všechny zákruty vašeho minulého života, ale také přesně nastínit vaše vlohy, předpoklady, schopnosti, jaký budete mít zdravotní stav, jaké vás čekají úspěchy či karamboly.
Cena: 500 – 3000 Kč.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.