Reality show o nahotě! Na Primě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Reality show o nahotě! Na Primě!

Ženy, které se pořadu »I nahá jsi krásná« zúčastnily ve Spojených státech a získaly ztracenou sebedůvěru.
Ženy, které se pořadu »I nahá jsi krásná« zúčastnily ve Spojených státech a získaly ztracenou sebedůvěru.  (: ara)

PRAHA – Hit letošního jara na televizi Prima prozrazen! Deníku Aha! se podařilo zjistit, čím chce naše druhá největší soukromá televize trumfnout Novu, svého největšího rivala – koupila licenci na světoznámý pořad »I nahá jsi krásná«.

Jarní trumfy televize Prima

Nyní se už jen hledá moderátor. Podmínka: musí být gay!

Návrhář Josef Klír, stylista Kája Pavlíček nebo kadeřník Libor Šula. To jsou dle informací deníku Aha! jména mužů, kteří by si měli získat podle vedení Primy srdce každé ženy. Důvod? Všichni jsou gayové a profesně se hodí pro pořad, jaký tu ještě nebyl. I tak se dá výše jmenovaný projekt nazvat. Zatímco dosud všechny reality show podobného typu chtěly ženu změnit pomoci operací a tvrdých diet, »I nahá jsi krásná« na to jde úplně jinak. Nejenže adeptky, které projdou castingem, nechce změnit, ale naopak jim má zvýšit sebedůvěru a zbavit je jejich komplexů, aby se už nebály vyjít ven. A to není vše. Na konci pořadu by každá žena měla nafotit umělecké akty, a tím dokázat, že se již za své tělo nestydí. A to není jediný pořad, který televize Prima pro tento rok chystá. Připravuje obdobný pořad, jako je »Jste to, co jíte«, který je prozatím pracovně nazvaný Obezita a bude ho opět moderovat dietoložka Kateřina Cajthamlová se svým kolegou Petrem Havlíčkem.

Dalším hitem letošního jara bude reality show Nepodceňujte blondýny. Bude se jednat o projekt podobný 1 proti 100, který se ale na televizních obrazovkách moc dlouho neudržel.

Megahitem by mohl být pořad o hypnóze, kdy soutěžícího hypnotizér zhypnotizuje a nutí jej dělat legrační věci. Na to se pak společně dívají ve studiu. Dle naších informací je ve hře hypnotizéra jméno Tomáše Zástěry.

14.1.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.