Co o vás prozradí pes? Skvělý návod, podle čeho si hledat životního partnera... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Co o vás prozradí pes? Skvělý návod, podle čeho si hledat životního partnera...

Fotografie
Fotografie (internal)

Chcete vědět, do koho jste se zamilovali? Zjistěte, jaký má vztah ke psům, a pořádně si jeho čtyřnohého miláčka prohlédněte. I když hafani nemluví, ledacos o svém páníčkovi či paničce prozradí.

  1. Psa nemá a nikdy ho mít nechce.
    MUŽ: Nejspíš se nerad v čemkoliv omezuje. Možná je skrblík a už si spočítal, že pes stojí hromadu peněz. Třeba je náruživý cestovatel a pes by mu překážel. Může mít přehnaný smysl pro zodpovědnost.
    ŽENA: V jejím bytě se zřejmě najíte klidně i z podlahy. Její pořádkumilovnost ale může být až přehnaná. Lpí na detailech. Ani jemné nedostatky nebude tolerovat. V obou případech ale nelze vyloučit, že váš partner či partnerka trpí nějakým onemocněním, například alergií.
  2. Vlastní malého psíka.
    MUŽ:
    Určitě netrpí nedostatkem sebevědomí. Je citlivý a ví, co je láska. Pokud srst jeho miláčka není zanedbaná, uvědomuje si, že péče o zevnějšek je důležitá. Svou lásku má rád nablízku. Projevit cit mu není zatěžko.
    ŽENA: Touží po lásce a dokáže ji ocenit. Ráda o někoho pečuje, ale nepřehání to. Pozor, pokud si dává příliš záležet, aby její oděv či auto vždy ladily s jejím psem či s jeho psím oblečkem. V budoucnu by vám mohla pěkně provětrat peněženku.
  3. Má rád(a) pudly nebo shi-tzu.
    MUŽ: Má rád vše vznešené, hezké a upravené. Je ochoten tomu věnovat maximum času i peněz. Ale pozor, mohl by mít také tendenci věnovat více pozornosti svému psu, než vám.
    ŽENA: Je ráda středem zájmu a předmětem obdivu. Mnohdy si je skutečně zaslouží. Když jí jde o dokonalost, nesází jen na peníze, ale do výsledku vloží i svůj vlastní um. Obvykle ví, do čeho jde, a málokdy si stěžuje.
  4. Vlastní dogu.
    MUŽ:
    Tento muž chce mít po svém boku rovnocennou partnerku, která bude sama dostatečně silná a sebevědomá, avšak nebude s ním zápasit a bude ho respektovat. Dojdeli na výměnu názorů, tento muž bude důsledně prosazovat svůj.
    ŽENA: Je to žena s velkým »Ž«. Samostatná ve všech směrech, úspěšná v zaměstnání, ve studiu, vytrvalá. Obvykle dosáhne všeho, co si zamane. Málokterý muž jí ale stačí s dechem a slabší nátury po jejím boku ztrácejí sebedůvěru.
  5. Má bígla, ohaře, jezevčíka.
    MUŽ: Pravděpodobně je sportovně založený, miluje dlouhé vycházky v rychlejším tempu a od své partnerky očekává samostatnost. Ochotně jí dopřeje jistou míru svobody. Tvrdohlavostí u něj ale ničeho nedosáhne.
    ŽENA: Nedělá si s ničím velkou hlavu a má dost pevné nervy. Když se věci neodehrávají podle jejího plánu, udělá si nový. Hledáteli partnerku pro dlouhé výlety do přírody, na dovolenou na řece či pod stanem, jste zřejmě na dobré adrese.
  6. Nej jsou němečtí ovčáci.
    MUŽ: Má rád disciplínu, poslušnost a převahu nad ostatními, tu si je ochoten vynucovat různými prostředky. Od svého partnera očekává praktičnost a trpělivost.
    ŽENA: Nemá ráda prohry. Je to žena úspěchu, a tak si raději vezme pro začátek na první pohled efektní, avšak přece jen menší sousto, které bezpochyby zvládne. Určitě ocení muže, který je tvárný a všestranný, hodí se do společnosti, ke sportu a dokáže ji i ochránit, aniž by vyžadoval její podřízenost.
  7. Obdivuje bojová plemena.
    MUŽ:
    Je-li jeho pes vychovaný a není agresivní, pak je to dobrý chlap. Je láskyplný, ale také umí prosadit svou vůli. Pokud ale jeho pes zuří a napadá lidi, pak je to zřejmě zakomplexovaný pitomec. Neví, co je láska a úcta k druhému.
    ŽENA: Pokud ji pes poslouchá, je to žena, která si se vším poradí. Otázkou ale je, k čemu chlapa potřebuje. Jestliže s ní ale hafan mává, je to dáma, která sice obdivuje sílu u druhého, ale pak neví, jak s ní naložit. Často přeceňuje své schopnosti a možnosti.
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.