Co Čechy rajcuje? Pevný zadek! Staňte se i vy sexy idolem! Tady je návod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co Čechy rajcuje? Pevný zadek! Staňte se i vy sexy idolem! Tady je návod!

Všichni sice sníme o sexuálním idolu, ale skutečný život bývá často jiný, hlavně pak v letitém partnerském vztahu...
Všichni sice sníme o sexuálním idolu, ale skutečný život bývá často jiný, hlavně pak v letitém partnerském vztahu...

Dávno už neplatí, aby »top žena« měla »pět P« – byla pohledná, poctivá, pracovitá, pořádná a prachatá. Stejně tak už nemusí splňovat takzvané »tři B« – aby měla bourák, barák a babičku na hlídání, a dokonce ani »tři M« – že bude dobrou matkou, manželkou i milenkou.

Nové nároky a kritéria ovšem platí i pro muže. Nedělní Aha! udělalo unikátní průzkum, z něhož vám přinášíme návod na to, jak se stát sexy symbolem 21. století!

Sexy muž

Rozcuch« na hlavě
Ženy preferují husté tmavé vlasy.

Hluboké oči
Sexy symbol by měl mít hluboké oči, výraznější lícní kosti podtrhující mužské rysy a neměl by mít příliš úzké rty.

Pevný zadek
Ženy na mužích obdivují pěkný pevný zadek, který si říká o zmáčknutí. Pokud muž takový zadek vlastní, nejlepší je odít ho do boxerek, působí to nesmírně sexy.

Není to jen o vzhledu
Ženám se sice na mužích líbí sportovní vymakaná postava z posilovny, široká ramena a výška alespoň 180 cm, ovšem na fyzický vzhled nedají tolik jako muži. Přitahují je také peníze a společenské postavení muže. Pokud má porche a vilu za deset milionů, nebo působí jako ředitel velké firmy, má vyhráno! V neposlední řadě je důležité i osobní kouzlo a šarm. To na ženy kolikrát zabírá více, než vzhled. V kurzu je totiž stále i muž »džentlmen«.

Sexy žena

Vlasy
Nezáleží na tom, zda je žena blondýnka nebo bruneta. Důležitá je přirozenost, s jakou vlasy poletují ve větru. Sexy také je, když jsou vlasy roztřepané, pocuchané nebo načechrané. Muže nejvíce »rajcují« lesklé husté vlasy, do kterých mohou hrábnout rukou.

Oči
Velmi důležitý je andělský pohled. Vnitřní koutek oka je potřeba vymalovat bílou perleťovou tužkou, která pohled opticky rozzáří. Na spodní a celá horní víčka nanést mastný stín, který se rozetře až k obočí. Jako kontrast zvolit výraznou černou řasenku, která řasy zdůrazní.

Výraz tváře
Základem všeho je milý úsměv, je totiž prvním signálem k navázání vzájemného styku s okolím. Žena by měla zároveň působit sebevědomě, a to i v případě, když její vzhled neodpovídá ideální představě mužů.

Přirozená vůně
Vždycky je důležité, aby žena zůstala především přirozená. Právě to muže zaručeně okouzlí. Nepřekrývat proto přirozenou vůni svého těla – feromony, které se vylučují v potu, mohou totiž ženinu přitažlivost výrazně zvýšit.

Ňadra
Nejideálnější je zlatý střed, to znamená pěkně tvarované dvojky či trojky.

Postava
Není nutné si lámat hlavu s váhou, ale zda má žena ženské křivky. V průběhu posledních padesáti let totiž poklesla váha sexuálního symbolu o osm kilogramů. Pro muže ovšem stále zůstávají nejpřitažlivější vnady. Poměr boků a pasu je ideální mezi 67 až 80 procenty. Muže přitahuje pevná postava a dobré držení těla. Důležité je, aby si hlavně měli na co sáhnout!

Sexy prádlo
U mužů je velice žádané prádlo, které už předem poodhaluje krásy pod ním skryté. A to i takové kousky, které se podobají spíše noční košilce.

Nohy
Štíhlé vytvarované nohy dokážou přinutit každého chlapa, aby se na ně podíval.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.