Rekordní tolstolobik! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rekordní tolstolobik!

Obří ryba budila velkou pozornost.
Obří ryba budila velkou pozornost. (pro Aha! – Ivan Dostál)

VAL. KLOBOUKY – Jaromír Matyščák (50) si chtěl jen na chvíli odskočit z práce na své zamilované místečko k Lačnovskému rybníku. Do autoopravny, kde dělá mechanika, se však už včera nevrátil.

Jaromír Matyščák (50) si chtěl jen na chvíli odskočit z práce na své zamilované místečko k Lačnovskému rybníku. Do autoopravny, kde dělá mechanika, se však už včera nevrátil. Stal se totiž hrdinou – z vody vytáhl letos největšího tolstolobika. Měří 125cm a váží 27 kilo!

„Nejdřív jsem myslel, že to je sumec, takovou obrovitou potvoru bych na tolstolobika nehádal ani náhodou. Tahal jsem se s ním snad půl hodiny, nakonec jsem ho ale dostal,“ říkal spokojeně Matyščák.

„Ulovit tolstolobika je obrovská náhoda, on na návnadu vůbec nereaguje. Háček se mu zapíchl do ocasní ploutve. Přitom šlo pouze o dvacítku silon,“ dodává rybář, který se o svůj úlovek podělí s kolegy v práci. „Rybu naporcujeme a vyudíme.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.