Odvážná studie plastických chirurgů: Známe dokonalá ňadra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Odvážná studie plastických chirurgů: Známe dokonalá ňadra!

Jana Štefánková
Jana Štefánková (: Leo, kalendář Stock 2008, Czechoslovak Models, Playboy, archiv)

Na mezinárodní konferenci o zvětšování prsou představil britský chirurg Patrick Malluci svou teorii nesoucí název »O dokonalých ženských ňadrech« (deník Aha! informoval). Britský vědec, který se studiem ženských ňader zabývá už mnoho let, prohlašuje: „Klíč k esteticky dokonalým prsům vězí v poměru mezi horní a dolní částí ňadra.

Jak jsou na tom české celebrity?

Ideální proporce jsou 45 ku 55 procentům. To znamená, že bradavka je umístěna malinko nad půlkou ňadra a směřuje nahoru.“ Jak jsou na tom české celebrity? Která česká kráska má dokonalá prsa? A která by měla radši uvažovat o návštěvě plastického chirurga?

Jana Štefánková
Playmate Jana Štefánková (32) se díky svému poprsí proslavila. To by bylo, aby nemělo dokonalé tvary.
Hodnocení Aha!: Míra dokonalosti 100%

Kliknutím zvětšeteHelena Zeťová
Podle teorie britských vědců má zpěvačka Helena Zeťová (26) dokonalá prsa. A to čas od času prohlašuje v rozhovorech, že už se nebude svlékat, protože ji díky odvážným fotografiím, které před časem nafotila pro jeden pánský časopis, už stejně viděl nahou téměř každý. Helenko, není to škoda?
Hodnocení Aha!: Míra dokonalosti 100%

Alena Šeredová
Modelka a moderátorka Alena Šeredová (29) se několikrát umístila na předních příčkách v anketách o nejkrásnější ňadra. Je vidět, že hlasující fanoušci mají stejný názor na dokonalost jako britští vědci. Alena má opravdu dokonalý tvar ňader.
Hodnocení Aha!: Míra dokonalosti 100%

Kliknutím zvětšeteDiana Kobzanová
Diana (25) by i přes hezký tvar prsou u britských vědců neuspěla, její bradavky sedí přímo uprostřed, tedy alespoň na téhle fotografii, kterou modelka pořídila pro pánský časopis Leo ještě předtím, než podstoupila plastickou operaci a zvětšení prsou.
Hodnocení Aha!: Míra dokonalosti 70%

Kliknutím zvětšeteKateřina Kornová
Modelka a podnikatelka Kateřina Kornová (40) má tvary opravdu dokonalé, gratulujeme jí i jejímu plastickému chirurgovi, odvedl skutečně perfektní práci!
Hodnocení Aha!: Míra dokonalosti 95%

Kliknutím zvětšeteEva Aichmajerová
Poprsí moderátorky Evy Aichmajerové (29)nepůsobí příliš přirozeně. K tomu, aby měla dokonalá prsa, by potřebovala posunout bradavku trochu níž. Tedy alespoň podle britské studie.
Hodnocení Aha!: Míra dokonalosti 85%

Kliknutím zvětšeteAndrea Verešová
Její poměr dokonalý rozhodně není, bradavky jsou výrazněji ve spodní části, z čehož by britští estéti neměli radost. Bohužel to Andrea (26) nedožene ani velikostí.
Hodnocení Aha!: Míra dokonalosti 50%

Kliknutím zvětšeteAndrea Vránová
Misska Andrea Vránová (26) bohužel není podle Britů dokonalá, byť většina můžu by při pohledu na její bujné vnady mluvila jinak. Podle studie nicméně dvorce jejích bradavek výrazně směřují k dolní části ňader, a to je prý špatně.
Hodnocení Aha!: Míra dokonalosti 60%

Kliknutím zvětšeteVeronika Fasterová
Účastnice třetí řady VyVolených a playmate Veronika (19) má podle nového výzkumu dokonalá ňadra. Jistě to bude i důvod, proč se do vily dostala. Je prostě půvabná.
Hodnocení Aha!: Míra dokonalosti 100%

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.