Sylvester Stallone, hvězda našeho DVD - Věštili mu smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sylvester Stallone, hvězda našeho DVD - Věštili mu smrt!

Sylvester Stallone se rolí Johna Ramba proslavil doslova po celém světě. Natočil tři akční tituly a nyní začal opět naplno koketovat s myšlenkou, že by se k Rambovi vrátil a natočil čtvrtý film o Johnu Rambovi.
Sylvester Stallone se rolí Johna Ramba proslavil doslova po celém světě. Natočil tři akční tituly a nyní začal opět naplno koketovat s myšlenkou, že by se k Rambovi vrátil a natočil čtvrtý film o Johnu Rambovi. (Profimedia.cz)

PRAHA – Už zítra si budete moci koupit spolu s deníkem Aha! i DVD s pokračováním jednoho z nejúspěšnějších akčních filmů – Rambo 2. V hlavní roli se představí zároveň scenárista celé trilogie Sylvester Stallone (61), kterému však kdysi ve škole věštil jeden spolužák dost pochmurnou budoucnost pasivního elektrikáře, jinými slovy smrt!

„Ten je zralý akorát na elektrické křeslo,“ tvrdil o Stalloneovi jeden ze spolužáků ve škole na předměstí Filadelfie. »Sly« byl totiž už tehdy pořádný raubíř, který se nebránil všemožným klukovinám. I přesto však v něm už od mládí byla touha stát se hvězdou stříbrného plátna!

Jak už to bývá u hollywoodských hvězd zvykem, i Stallone se živil podprůměrnými pracemi, aby si vydělal na kurzy herectví! Jeho snaha a vůle se mu však několikanásobně vyplatily, protože už za první díl Ramba inkasoval tři a půl milionu dolarů. Po obrovském úspěchu prvního dílu trilogie zvýšil svou cenu na čistých patnáct milionů dolarů, což byla třetina celého filmového rozpočtu!

I přesto však všechny tři díly Ramba skončily se ziskem stovek milionů dolarů. Věštba bývalého kamaráda se tedy nevyplnila a Sylvester Stallone se stal akční legendou. Podívat se na Stalloneův herecký talent, vypracované tělo samý sval i pořádnou fyzičku se budete moci již zítra, kdy si za pouhých 45 korun můžete koupit deník Aha! s legendárním DVD Rambo 2!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.