Celebrity podporují hnutí za odložení podprsenek: Ňadra chtějí svobodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Celebrity podporují hnutí za odložení podprsenek: Ňadra chtějí svobodu!

Bella Hadid
Bella Hadid (Foto: Profimedia.cz)

 To, co před léty začalo jako symbol vzdoru a možná i rozmaru několika žen, přerostlo nyní v celosvětové hnutí.

Stále více žen odkládá podprsenky, které považují za symbol útlaku. Na internetu se objevují blogy, jejichž autorky sdílejí zkušenosti z »roku bez podprsenky«. Na všech těchto fórech se vyměňují rady, jak čelit obtěžování těch, kteří ženu bez podprsenky považují za koketu. Hnutí jako #NoBra (Bez podprsenky) nebo #NoBraChallenge (Výzva bez podprsenky) volají po osvobození prsou od kousku prádla, který tyto ženy považují za zbytečný a nepohodlný. V čele boje za odhození podprsenek jsou samozřejmě ženské celebrity, namlsané rozruchem, který způsobilo hnutí MeToo, jež se zabývalo sexuálním obtěžování žen.   



Škodí podprsenka zdraví?  
Profesor Jean-Denis Rouillon z fakultní nemocnice ve francouzském Besançonu po patnáctiletém výzkumu dospěl k poznatku, že ženy, které nenosí podprsenku, mají postupem věku pevnější prsa i lepší držení těla.



Přečtěte si
Josef124
9. 1. 2023 • 20:02

Celebrity totiž roupy neví, co mají dělat. Já teda takový "problém" nemám, takže takové hnutí nikdy podporovat nebudu. Vůbec nemám problém s tím nosit podprsenku, naopak bych se cítila divně bez ní. Vyhovují mi bezešvé zpevňující podprsenky z http­s://ww­w.pl­aza.cz­/bezes­ve-zpevnujici-podprsenky/ , o kterých ani nevím, že je mám na sobě .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.